youtube videolarını operadan açınca yine telefonun kendi tarayıcısına yönlendiriyo.. Ne anladım o işten.. youtube videoları izleniyo ama faceten bi video yu izlemek istediğinde direk indirilsinmi diyo, indiriyosun izlenmiyo youtubetanda video indirilirmi acep? yapabilen var mı?
1-Telefondan youtube giriyordum ancak video yüklemiyordu açılmıyordu bende biraz yazdıklarınızı okudum opera indirdim tekrar youtube girdim izlemek izlediğim videoyu açtım ancak watch video tuşuna basılmıyor videoyu izleyemiyorum neden?
2-Facebook uygulaması indirdim uygulamadan çıktım daha sonra tekrar girdim ancak uygulamayı açtığım anda telefon kapanıyor Sinir oldum uygulamayı silip yeniden yükledim yine ikinci girişimde kapanıyor telefon kendiliğinden neden?
2-Facebook uygulaması indirdim uygulamadan çıktım daha sonra tekrar girdim ancak uygulamayı açtığım anda telefon kapanıyor Sinir oldum uygulamayı silip yeniden yükledim yine ikinci girişimde kapanıyor telefon kendiliğinden neden?
youtube sorunu bende de var watch video diyorum acmiyor ya da desteklenneyen icerik diyor ne yapmali eskiden youtubeden acılan videolarda artık açılmıyor oysa ki ayarlarda hiç bir degişiklik yok yardımcı olacak biri varsa beri gelsin...
arkadaşlar bu telefon bendede var gayet memnunum . biraz bluetooth ve kamera sorunu var ama yaşıma göre yetiyor.
Size sorum şu ben youtubede video izleyemiyorum . Ayrıca facebooktan resimleri yükleyemiyorum hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar mms gönderebilen var mı ? Benim telefonum göndermiyorda. Turkcellide aradım ancak gelen mesajda başka bir telefondan müşteri hizmetlerini arayın diyor. Mms alamıyorumda atamıyorumda. Mms yazıp telefonumun markasını 2222 ye gönderiyorum bu seferde yardım diye bir mesaj geliyor nasıl yapmam gerektiğini anlatıyor yine. Yardım edebilecek olan var mı ? Ya da bu telefona sahip olup da mms atabilen biri ? Yardım ederseniz çok sevinirim.
İşte o konuda yanılıyorsunuz bende öyle sanmıştım geçen hafta güncelledim ve hiç bir şey değişmemiş web tarayıcı hala yetersiz bellek hatası veriyor, facebook hala reset atıyor sadece fark ettğim tek şey msn ve yahoo messenger güncellenmiş tabi msn de kaldıysa artık
benim telefonum yurt dışından geldi herseyi tamam. fakat internete giremiyorum. wifiden oluyor fakat kendi hattımda internet paketi olmasına ragmen giremiyorum. lütfen acil yardımmmm
benim telefonum yurt dışından geldi herseyi tamam. fakat internete giremiyorum. wifiden oluyor fakat kendi hattımda internet paketi olmasına ragmen giremiyorum. lütfen acil yardımmmm
arkdaşlar samsung chat 3353 aldım facebook/twitter paketi yaptım ancak lira gidiyo ana ekrandaki facebook uygulamasındanda denedim normal internet uygulamasından URl yi girdende denedim ikisindende facebook a giriyo ama lira gidiyo bunun için ne yapabilirim yada lira gitmeyecek alternatif biyerden girebilirmiyim ?
arkadaslar ben bu telefonu 1 ay once aldim operayi yukledim uygulamalari indirecegim muthis sitelerde buldum ama hicbir video acamiyorum browser i yukleyemedim link atarmisiniz bir cozum bulun yada