merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var.opera mini ve bolt browser kullanıyorum. ikisinde de dosya indirirken son 10 kb kala filan indirme duruyor ve hata veriyor.yardımcı olabilir misiniz?
sanırım sitedeki virüs olayı düzeldi uyarmadı... kardeş kapanıp açılma sorununu buradaki arkadaşda duydum sadece forumlarda başka kimsede böyle sorun yazdığını görmedim ben... benim cihaz 4 ayı doldurdu şimdilik en ufak problemle karşılaşmadım 1-2 kez mesaj açmaya çalışırken resetledi o kadar başkada yok çok şükür...corbylerin dokunmatikleri eski sistem galiba badalı ucuz modeller var onlar daha iyi diyolar dokunmatikte...
yükledim güncel yazılımı hiçbir değişme yok aynı tas aynı hamam telefon mesaj sonrası ses kapanmıyor gene 700 kb üstü uygulama yüklenmiyor tamamen aynı bildiğimiz ch@t duruyor sadece sürüm güncel...belki şarj süresi fark eder onuda denicem bakalım değişecekmi...neden güncelleme çıktı merak ettim
Turkcell için IPTAL yaz 2142'ye yolla, tekrar aktif etmek için de AKTIF yazıp 2142'ye yolla. Turkcell'den kapatmış olacaksın ama. Arama sonrası kontor bilgisi gelmiyor. Net paketin falan varsa çıktıktan sonra onun bilgisi de gelmeyecek Merak edersen bakarsın
Turkcell 10.000 sms kontrol *123*333#
Turkcell her yöne 1000 sms kontrol *123*146#
Her yöne 1000 sms alınca + 100 mb data hediyesi var. Onu kontrol etmek için de *123*126#
hay ya bunları biliyorum zaten telefondan kapattın sandım...bu arada yazılımda hiçbir ince fark dahisi yok facebook uygulamasıda resetliyor gene istersen yükle senin reset olayı düzelir belki dosyalar yenilenince...
o zaman o iş olmaz kablo ile güncelleniyor kablo olsa gerisi çok kolay kendi kendine güncelliyor zaten...bu arada performansta biraz artış var gibi mesajlardaki görüşmelerde kasıyordu biraz şimdi hiç kasma yok oldukça seri yazılıyor javadan çıkması hızlanmış gibi geldi bana