arkadaslar bu telefondan nasıl facebookta yer bıldırımı yapabılırız veya opera mobile yuklenmıyomu bakın opera mini demiyrum opera mobile lütfen bi yardım
arkadaslar bu telefondan nasıl facebookta yer bıldırımı yapabılırız veya opera mobile yuklenmıyomu bakın opera mini demiyrum opera mobile lütfen bi yardım
Samsung Chat telefonumdan internete bağlanamıyorum..Uygulamalar-->Wifi kısmından evdeki modemime bağlanıyorum..Bağlantı başarıyla kuruldu mesajını alıyorum..Üst te Mavi Wi-Fi simgesi çıkıyor..ama Menü-->İnternet'e girip adresi yazdığımda mavi çubuk gidip gidip geliyor..Hiçbir siteye bağlanamıyorum..
Kendi internet tarayıcısını kullanıyorsan Menu-İnternet-Seçenekler-Ayarlar-İnternet Profilleri ve VOD Ayarlarını bağlanmak istediğin modem ile eşleştir. Opera kullanıyorsan Uygulamalar-Oyunlar-Opera-Seçenekler-Gelişmiş-Bağlantılardan aynı şekilde kendi modemin ile eşleştir. Hala bağlanamıyorsan teknik servisin yolunu tut. Maalesef yardımcı olamıcam kusura bakma
arkadaşlar ne tür kılıf kullanıyorsunuz. bir kaç sitede araştırma yaptım genelde kauçuk ve fileli olanlar tercih sebebi sanırım. fileli olanlardan kullanan varmı nasıl dayanıklımıdır._?
bu telefonun çin malı telefonlardan tek farkı garantisi... onun haricinde bi halt değil. Aldığıma alacağıma pişman oldum.tema yok,3-5 tane kıytırık oyun var onların haricinde tavla açmıyor,okey açmıyor,internette video izlenmiyor neye yararsa.çin malı bi telefon alıp 50,00 lira versem bundan iyiydi.300 adet oyun yükledim hepsini erinmeden tek tek denedim hiç bir tanesi çalışmadı.boşuna uğraşmayın.
Bu mesaj engelleme yapıyorum ama lanet olası karşı tarafa iletildi raporu gidiyo.. yani engellediğim numara bana msj gönderdiği zaman iletildi raporu alıyo fakat o mesaj benim spam kutuma geliyo ... ben istiyorumki spam kutuma gelmesin ve o kişiye iletildi raporu gitmesin... ALLAH RIZASI İÇİN Bİ YARDIM LÜTFEN...
dan indirip data kablosu yada hafıza kartı yolu ile telefonunuza atın. Jar dosasına tıklayınca zaten size kurulsun mu diye soracaktır evet dediğinizde oyununu Uygulamalar-Oyunlar ın içine atıyor