arachnera
Üye
arkadaşlar bizim telefonlarda facebook mobil ücretsizmi ? ben telden 0.facebook'a bağlanmaya çalıştığımda beni facebook mobile yönlendiriyor oradan girdiğimde bütün resimler falan görünüyor fakat lira gitmiyor. hoş zaten telefonu öğrenene kadar lira almayıda düşünmüyorum. bu konuda fikri olan varmı ?
Arkadaşlar benimde sizLere bir sorum olucak yardımcı oLacak arkadaş varsa yardımLarını esirqemesin ... Simdi teLefondan msj atmak ıstıorm her kıme olursa olsn ama Gonder dedıkden sonra Engelli die bi hata alıyorum ve sms gondermeyi iptal ediyorbu neden olabılır yardımcı olacak arkadas warmıdır ? Sımdıden tskLer ...
opera mini 4.3 kullanıyorum hürriyet.com.tr ve dmi.gov.tr gibi sitelerde çıkıyor o bi dene bak6.1 yükledim sorunsuz yüklendi şebeke üzerinden tabi wifiden değil...arama engelleme var telefonda kişinin üzerine seçenekler yapıp reddedilen listesine ekle var ordan yapabilirsin kitapçığa veya biraz kurcalasan kolaylıkla bulabilirdin... he unutmadan istersen bolt browseri dene facebook'u bile normal pcdeki gibi açıyor ama opera kadar kullanışlı değil tabi...
kardeşim dediklerini sırasıyla yaptım. fakat değişen hiç birşey olmadı yemin ediyorum kafayı yicem ya.hadda gprs wap ayarlarını bıle baştan kurdum ama olmuyor.
----------Eklendi @ 22:09:13 ---------- Yazıldı @ 21:57:41 ----------
üstad tamam oldu. telefonu yeninden başlattım düzeldi şimdi çok sağol.
Arkadaşlar mesaj yazarken klavye dilini değiştirebileceğimiz bir tuş var mı yoksa illa menüden mi değiştirmemiz gerek habire?
opera mini nasıl bi program ve bana linkini veririmisin arkadaşım..Şimdiden tşkler
Selam,bugün bu telefon elime geçti.bendekinde midir sorun yoksa genel midir bilemedim.jpeg foto açmıyor,kendi çektiklerini gösteriyor ama hafıza kartıyla atılanları göstermiyor.
bir de twitter applicationlarında sıkıntı var gibi,siz de böyle problemler yaşıyor musunuz?yarın servise götürsem bir faydası olur mu bilmiyorum.ya cebime 2 kuruş para geçti paramla rezil oldum resmen
vaktinizi aldığım için kusura bakmayın,yardımcı olursanız çok memnun olacağım.
bu arkadaş 2 MP'den büyük fotoğraf çekemiyor diye komplekse girip açmaması saçma değil mi ama?
özelden yazmayı denemiştim aslında fakat mesaj kutusu dolu bu üyenin diyor,bir hatırlatma var burada.
eğer sıkıntı o ise fotoğrafların boyutunu küçültüp mü atmalı?
Ne üstadı estağfurullah dediğim gibi kullan hem kontorunde gitmez. Geçenlerde yanlışlıkla operadan wiriless seçmeyi unutmuşum 4 TL m gitti. Evde opera kullanıyom dışarıda kendi tarayıcısını. Ama bana sorarsan kendi tarayıcısı daha sağlam. Opera çok hatalı geldi bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?