emre_shiwa
Üye
getjar.com'dan google maps indirebilirsin. Ben indirmiştim sorunsuz çalışıyordu ama internet paketimi kısa sürede tüketiyordu
navigasyon olarak kullanılıyor mu ?
opera'da küçük harfle "g" yazamıyorum adres çubuğuna..ne alaka ? bilen var mı
----------Eklendi @ 23:55:18 ---------- Yazıldı @ 22:11:28 ----------
buarada googlemap ı denedim getjardan... konumum dışında güzel çalışıo gibiyani nerde olduğumuzu bulmuyor.. onun dışında çok kurcalama fırsatım olmadı.. ilgilenenlere duyrulur :=)
----------Eklendi @ 23:55:18 ---------- Yazıldı @ 22:11:28 ----------
buarada googlemap ı denedim getjardan... konumum dışında güzel çalışıo gibiyani nerde olduğumuzu bulmuyor.. onun dışında çok kurcalama fırsatım olmadı.. ilgilenenlere duyrulur :=)
dostum alt tuşuna bas sonra shift tusuna düzelcktr operada
teşekkürlergetjar.com'dan google maps indirebilirsin. Ben indirmiştim sorunsuz çalışıyordu ama internet paketimi kısa sürede tüketiyordu
Bak kardeş önce alt tuşuna bas harfe geçecektir ama büyük yazacaktr sonra SOL ALTTAN ikinci tuşa yukarı ok işaretine bas sonra tekrar yazma yerine gel küçük yazacaktır.
ya küçük harf yazabiliyorum.. sadece G harfini yazamıyorum... daha doğrusu büyük harfle G yazabiliyorum ama küçük harfle g yazamıyorum(((((((
arkadaslar cok mühim bir sorum var tuşların aydınlatmasını nasıl ayarlıyoruz? aksamları belli bir saatte mi acılıyor tus aydınlatması anlamadım valla zamanını falan ayarlayabiliyor muyuz? aynı sorunu yasayanlar var mı veya çözümünü bilenler var mı?
bide bağlandığımız wifi adreslerini kaydediyor telefon.. onları temizleyebiliyormuyuz?
+
opera çoooooooooooooooook ağır giriyor sitelere ilk başta nedendir acep?
Arkadaslar 2 gun once pıknık yaptık soylemesı ayıpbır ıkı foto çekeyim dedim havada guzeldı kalıtelı resımler cektım fakat resımlerı cektıkten sonra bakmak ıcın dosyalarımdan hafıza kartına gırdım ordan resımlere gelıyorum acılmadı resımler resım adı falan yazıyo goster dıyorum gostermıyo bos ekran ve ortada yuvarlak bısey cıkıyo nedendır acaba bileniniz var mı ? hafıza kartından olabılırmı acaba ??
bildiğim kadarıyla tuşların aydınlatmasını tek başına kapatamıyoruz. Tuş aydınlatması hep açık.. Tuşların ışığı söndüğünde ekranın ışığı da sönüyor. Yardımcı olur mu bilmiyorum ama ayarlar>ekran>aydınlatma'ya gir, 10 sn ile 10 dakika arasinda aydınlatmayı sağlayabilirsin. Tabi bu hem ekran hem tus icin..
saolasin arkadasim bi sorum daha olucak flash player yukleyebiliyor muyuz ck ugrastim heryrden denedm ama bizim tel desteklemiyor galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?