Tavsiye Samsung S3 Unutuldu !

Sponsorlu Bağlantılar

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S3 Unutuldu !
Arkadaşlar s3 hakkinda hcbir haber yok guncelleme gelmicek mi gelcekse de haber niye yok?

s.ileli

s.ileli

Üye
Kasım ortasında arkadaş Samsung resmi açıklamasıdir

gfbkemal23

Üye
Kasımda gelecek kardeş ama Türkiye'ye gelmesi Aralık ayını bulur bence

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
    Konu Sahibi
bencede kasımda cıkcak deniliyosa 1 ay hatta 2 ay sonrasında geliyor ulkemıze

calypso16

calypso16

Üye
En son hangi sürüm verildi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
S3 dediğin gibi hakkaten unutuldu Sammobileyi açıyorum ne adı geçiyor ne bir resmi vs. Varsa yoksa Note 3, Gear, S4 ve şu aralar Note 2. Bi sızıntı 4.2.2 verdiler oda tutmadı ondan sonra yalan oldu gitti. Yazık gerçekten yazık 1 senede amiral gemisini unutan Samsung satış politikasına ender adımlarla devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: DJ Beyhan
fk555897

fk555897

Üye
S3'e 1-2 ay civarında güncelleme gelir. S3 en son Android 4.1.2 güncellemesini aldı.

calypso16

calypso16

Üye
yapmayın ya ben discovery kullanıyorum bunda bile 4.2 yüklü ilginç

furkann20

furkann20

Üye
Her amiral gemisinin başına geldiği gibi S III de unutuldu.... Gayet normal arkadaşlar ben artık samsung'dan fazla bişey beklemiyorum.. Sadece bu zamana kadar iphone ve ios'a çok önyargılı bakmışım bunu anladım net olarak...

• Beğen
Tepkiler: DJ Beyhan
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
"Sizde S4 alin kardesim" demeye getiriyorlar :)

mqeen

mqeen

Üye
Unutulmadi arkadaşlar samsung s3 ile çıkış yakaladı onun as olan amiral gemisi s3 tur. Kasim ortalarina doğru 4.3 gelecek hatta %90 4.4 kitkat güncellemesinide alacak rahat olun. :)

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
    Konu Sahibi
Unutulmadi arkadaşlar samsung s3 ile çıkış yakaladı onun as olan amiral gemisi s3 tur. Kasim ortalarina doğru 4.3 gelecek hatta %90 4.4 kitkat güncellemesinide alacak rahat olun. :)

Güncelleme gelicektir ama son guncelleme olcak gibi s3 ile ilgili bir haber yok yakın zamanda bna gore bu telefona yapilan haksizlıktan bska bisi degil

mqeen

mqeen

Üye
Güncelleme gelicektir ama son guncelleme olcak gibi s3 ile ilgili bir haber yok yakın zamanda bna gore bu telefona yapilan haksizlıktan bska bisi degil
Evet 4.3 gelmesi biraz uzun surecek ama Düşünsenizde Galaxy Gear desteği verecek samsung s3 e saat daha yeni cikti elbet güncelleme alacak Samsung destegi kesseydi emin olun Gear manager 4.3 de vermezdi s3 e

Son düzenleme:
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Evet 4.3 gelmesi biraz uzun surecek ama Düşünsenizde Galaxy Gear desteği verecek samsung s3 e saat daha yeni cikti elbet güncelleme alacak Samsung destegi kesseydi emin olun Gear manager 4.3 de vermezdi s3 e
Sadece gear ile değerlendirmemek lazım onu mecbur verecek çünkü s3 sahiplerinede gear aldıracak. Kullanıcılar her yeni sürüm ile yeni özelliklerde beklemekte. Yoksa sürüm numarası 1-2-3 olmuş ne fark eder. Ufak tefek iyileştirmeler dışında. Şimdi sen s3 e 4.3 verdiğin zaman s4 ve note 3 ile gelen yeni özellikleri vermessen pek bi önemi kalmaz. Donanımdan bağımsız diğer özellikleri vermesi gerek bence. Geliyor güncelleme bakıyorsun launcher aynı widgetler aynı yeni uygulamalar yok vs vs. insanlar çoğunlukla bu yeni özellikler için yeni sürümü beklemekte.

• Beğen
Tepkiler: mqeen
PriZm

PriZm

Üye
Tahminlerime dayanarak;

S3'e sadece "susturma" amaçlı bir 4.3 verilecek.Gear desteği haricinde yeni bir özelliğin gelmesini beklemeyin, hayal kırıklığına uğrarsınız.

• Beğen
Tepkiler: mqeen ve serdar_gs
mqeen

mqeen

Üye
Sadece gear ile değerlendirmemek lazım onu mecbur verecek çünkü s3 sahiplerinede gear aldıracak. Kullanıcılar her yeni sürüm ile yeni özelliklerde beklemekte. Yoksa sürüm numarası 1-2-3 olmuş ne fark eder. Ufak tefek iyileştirmeler dışında. Şimdi sen s3 e 4.3 verdiğin zaman s4 ve note 3 ile gelen yeni özellikleri vermessen pek bi önemi kalmaz. Donanımdan bağımsız diğer özellikleri vermesi gerek bence. Geliyor güncelleme bakıyorsun launcher aynı widgetler aynı yeni uygulamalar yok vs vs. insanlar çoğunlukla bu yeni özellikler için yeni sürümü beklemekte.
Aynen dedigin serdar kardeşim s3 e güncelleme verecek ki Gear satsin. S3 sahipleri suana kadr premium suite güncellemesini saymasak gozle görünür bisey yok hepsi stabilite güncellemesi. S3 kullanıcısı olarak suan custom rom kullanıyorum note 3 port romunu birebir note 3 uygulamaları suana kadar kullandigim en stabil ve sorunsuz custom rom.
S4 Revolution v7.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Tahminlerime dayanarak;

S3'e sadece "susturma" amaçlı bir 4.3 verilecek.Gear desteği haricinde yeni bir özelliğin gelmesini beklemeyin, hayal kırıklığına uğrarsınız.
Aynen öyle olacak
Aynen dedigin serdar kardeşim s3 e güncelleme verecek ki Gear satsin. S3 sahipleri suana kadr premium suite güncellemesini saymasak gozle görünür bisey yok hepsi stabilite güncellemesi. S3 kullanıcısı olarak suan custom rom kullanıyorum note 3 port romunu birebir note 3 uygulamaları suana kadar kullandigim en stabil ve sorunsuz custom rom.
S4 Revolution v7.
Aylardır 4.1.2 hiç bi yenilik yok ee ne olacak bu custom romlar olmasa ortalıkta kalacaz ağa :D

• Beğen
Tepkiler: mqeen
mqeen

mqeen

Üye
Aynen öyle olacak
Aylardır 4.1.2 hiç bi yenilik yok ee ne olacak bu custom romlar olmasa ortalıkta kalacaz ağa :D
:D walla bnm samsung dan hiçbir beklentm yok. Ara ara sammobile.com dan bakiniyorm. Her Allah in gunu bi custom rom çıkıyor baba ya :D sunu iddia ediyorum piyasada en cok Galaxy s3 e custom rom var buda bi gercek :):)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Nawy bi konu açtı bana telefon aldırdı bende custom rom kullanıyorum andoid 4.3 zevkinide tadıyorum diğer note 3 özelliklerinide tadıyorum :D

Üst Alt