Samsung s3 Takaslık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saydo55

saydo55

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s3 Takaslık
Yurt Dışından Dayım Samsung s3 getirdi hediye kendi pasaportuyla actırdı. İlk gun kılıf ve ekran koruyucularını taktırdım bi kac gun denedim biraz boyutu buyuk geldigi icin takas etmek istiyorum.. Telefon sıfırdır. Herhangi bi kusuru yoktur orjinal kutusu acılmamıs aparatları ile beraberdir. Takas teklif edecekler Telefon boyutu benim için on planda yani kucuk telefon arıyorum iphone 4 veya 4s onceligimdir hayırlı gunler.

Panti60

Panti60

Üye
Bende android vaaar olur mu TAKAS yurtdişi

- - - Eklendi - - -

ama kayıtsız olurmu teğmen

ömnb

ömnb

Üye
Yurt Dışından Dayım Samsung s3 getirdi hediye kendi pasaportuyla actırdı. İlk gun kılıf ve ekran koruyucularını taktırdım bi kac gun denedim biraz boyutu buyuk geldigi icin takas etmek istiyorum.. Telefon sıfırdır. Herhangi bi kusuru yoktur orjinal kutusu acılmamıs aparatları ile beraberdir. Takas teklif edecekler Telefon boyutu benim için on planda yani kucuk telefon arıyorum iphone 4 veya 4s onceligimdir hayırlı gunler.
hocam fiyatını yazmamışsınız ne kadara veriyorsun

saydo55

saydo55

Üye
    Konu Sahibi
hocam fiyatını yazmamışsınız ne kadara veriyorsun
Fiyatı bilmiyorum hocam yurtdısından gelen cihazların ama ortalama 1300 civarı galiba bende oyle dusunuyorum ama dedigim gibi takas onceligim

- - - Eklendi - - -

Bende android vaaar olur mu TAKAS yurtdişi

- - - Eklendi - - -

ama kayıtsız olurmu teğmen

Android ne hocam bu daandroid telefon markasını belirtirmisin

PremiumWork

PremiumWork

Üye
İyi satışlar dilerim.

Panti60

Panti60

Üye
android a8000 hoca bana telefon lazım benim telefon kayıtsız

deryAziz

Üye
arkadaşlar s3'ü türkiye çıkışlı ucuza veren siteler var.ben 1500buldum almadım sıfır.
Boyut büyük geldi.ve ikinci olarak söyleyeceğim şey
yurtdışı telefona 1000liradan fazla vermeyin.benim Arkadaşım telefoncu.telefonu kayıt yaptırıp sıfır satıyo.1100liradan 950ye verdiği bile oluyo.boşu boşuna paranızı israf etmeyin.1300liraya yurtdışı asla alınmaz.bilginize.

avcitalip

avcitalip

Üye
arkadaşlar s3'ü türkiye çıkışlı ucuza veren siteler var.ben 1500buldum almadım sıfır.
yurtdışı telefona 1000liradan fazla vermeyin.benim Arkadaşım telefoncu.telefonu kayıt yaptırıp sıfır satıyo.1100liradan 950ye verdiği bile oluyo.boşu boşuna paranızı israf etmeyin.1300liraya yurtdışı asla alınmaz.bilginize.

ben kendim getirttim s3 1.200 TL civarında bir paraya denk geliyor 500€'a bulmuştuk orada,burada birde harç parası var 1300 TL ye verse zaten adam zarar eder en az 1.400 TL

muratcf

Üye
sony p ile takas düşünürmüsün

- - - Eklendi - - -

turkcell den alınma sıfır gibi 20 günlük aksesuar

- - - Eklendi - - -

sony s yanlıs oldu

saydo55

saydo55

Üye
    Konu Sahibi
sony p ile takas düşünürmüsün

- - - Eklendi - - -

turkcell den alınma sıfır gibi 20 günlük aksesuar

- - - Eklendi - - -

sony s yanlıs oldu

İphone den baska telefonla takas dusunmuyorum hocam. İlginize tesekkurler

- - - Eklendi - - -

Hocam telefoncu degilm telefon hediye geldi dedim zaten basta belirttim.. Yurtdısı telefon piyasalarını arastırıpda bu fiyatı koydum zaten arastırmadan atmadım fiyatı.. Hangi siteye hang, telefoncuya gidersen git yurtdısı cihazlar en dusuk 1300-1400 arası arastıran arkdaslar varsa bilirler telefoncularda dahada pahalı turdısı olmasına ragmen.. senin dedigin telefonlar ya refused telefonlardır ya 2. eldir yada tecir urunudur.. sen boyle telefonlardan alıp parana yazık etme bence asıl....

avcitalip

avcitalip

Üye
Almanya'dan gelen S3'ler 1.300 TL ye yakın bir fiyata geliyor :oke: 1.286 mı neydi tam hatırlamıyorum :oke: o daha ucuza verenler nereden alıyorlar bilmiyorum ama Almanya değil yani :oke:

muratcf

Üye
valla 1000 tl ye ben buldum ve alındı yanı bilginize

- - - Eklendi - - -

ayrıca öncelik ıphone yazarsan herkez sana teklif sunar sadece ıphone ile takas yaz benım gibi bosa cevap beklemesın millet

saydo55

saydo55

Üye
    Konu Sahibi
Ürün Kapanmıstır.. Satış gerçekleşti

avcitalip

avcitalip

Üye
arkadaşlar bende 2 haftalık s3 var Almanya'dan aldım ve pasaport kaydını bizzat kendim gerçekleştirdim ve ülkemizde 1 yıl uluslar arası donanımsal arızalara karşı garanti var vede Türkiye'deki s3'ten hiçbir farkı yok düşünen olursa bana pm atsın one x veya 4s ile kafa kafaya takasa girerim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt