Samsung S3 Sd Kart Şifreleme

Sponsorlu Bağlantılar

esc_0000

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S3 Sd Kart Şifreleme
Merhaba arkadaşlar s3 telefonumda Sd kartı şifrelemek istiyorum kendi hafızası yada extra taktığım hafıza kartını fakat kilit kodu oluşturunuz diyor. Kilit kodunu nerden oluşturabileceğimi bulamadım her hangi bir fikire sahip olan arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim..

Şimdiden Teşekkürler...

musasifiryedi

Üye
Merhaba arkadaşlar s3 telefonumda Sd kartı şifrelemek istiyorum kendi hafızası yada extra taktığım hafıza kartını fakat kilit kodu oluşturunuz diyor. Kilit kodunu nerden oluşturabileceğimi bulamadım her hangi bir fikire sahip olan arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim..

Şimdiden Teşekkürler...

Şöyle ki: öncelikle orada istemiş olduğu kritere uygun şifreyi Ayarlar-Ekran Kilidi-Şifre olarak oluşturacak ve daha sonra tekrar Ayarlar-Güvenlik- ''Harici Sd kartını şifrele'' kısmına dönerek aynı şifreyi buraya gireceksiniz. Samsung bunu neden bu kadar tuhaf ve açıklamasız yapmış anlaşılır gibi değil.
Ayrıca kartınızdaki veri miktarına oranla şifreleme yarım saat veya daha fazla sürebilir.

• Beğen
Tepkiler: seçkin Çilingiroğlu

seçkin Çilingiroğlu

Üye
Slm ben sd kartı şifreledim aynı anlattığınız şekilde ne işe yarar bilmeden şimdi kaldirmak istiyorum resimlerimi göremiyorum çok pişman oldum nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirimuote="musasifiryedi, post: 5945480, member: 1244715"]Şöyle ki: öncelikle orada istemiş olduğu kritere uygun şifreyi Ayarlar-Ekran Kilidi-Şifre olarak oluşturacak ve daha sonra tekrar Ayarlar-Güvenlik- ''Harici Sd kartını şifrele'' kısmına dönerek aynı şifreyi buraya gireceksiniz. Samsung bunu neden bu kadar tuhaf ve açıklamasız yapmış anlaşılır gibi değil.
Ayrıca kartınızdaki veri miktarına oranla şifreleme yarım saat veya daha fazla sürebilir.[/quote]
Merhaba ben sd kartı sifreledim am
Şöyle ki: öncelikle orada istemiş olduğu kritere uygun şifreyi Ayarlar-Ekran Kilidi-Şifre olarak oluşturacak ve daha sonra tekrar Ayarlar-Güvenlik- ''Harici Sd kartını şifrele'' kısmına dönerek aynı şifreyi buraya gireceksiniz. Samsung bunu neden bu kadar tuhaf ve açıklamasız yapmış anlaşılır gibi değil.
Ayrıca kartınızdaki veri miktarına oranla şifreleme yarım saat veya daha fazla sürebilir.
Merhaba sd kart şifrelemesi nasıl kaldiriliyo

omerceliik

Üye
merhabalar ben telefondan sd kartı şifrele diye yaptım oda bilmeyerek ondan sonra ardan 1 ay gecti telefonu fabrika ayarlarını sıfırlayacaktım ama önce sd kartı çıkartım sonratelefonu sıfırladım ondan sonra tlefonu işlemi bitti sd kartı taktım bildirim geldi sd karti korumada şifrelediginiz telefonun dan şifreyi çözün ben telefonu sıfırladım olmuyor yardımcın lutfen telefonun markası samsung galaxy a5 2016