Slm ben sd kartı şifreledim aynı anlattığınız şekilde ne işe yarar bilmeden şimdi kaldirmak istiyorum resimlerimi göremiyorum çok pişman oldum nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirimuote="musasifiryedi, post: 5945480, member: 1244715"]Şöyle ki: öncelikle orada istemiş olduğu kritere uygun şifreyi Ayarlar-Ekran Kilidi-Şifre olarak oluşturacak ve daha sonra tekrar Ayarlar-Güvenlik- ''Harici Sd kartını şifrele'' kısmına dönerek aynı şifreyi buraya gireceksiniz. Samsung bunu neden bu kadar tuhaf ve açıklamasız yapmış anlaşılır gibi değil.
Ayrıca kartınızdaki veri miktarına oranla şifreleme yarım saat veya daha fazla sürebilir.[/quote]
Merhaba ben sd kartı sifreledim am
Şöyle ki: öncelikle orada istemiş olduğu kritere uygun şifreyi Ayarlar-Ekran Kilidi-Şifre olarak oluşturacak ve daha sonra tekrar Ayarlar-Güvenlik- ''Harici Sd kartını şifrele'' kısmına dönerek aynı şifreyi buraya gireceksiniz. Samsung bunu neden bu kadar tuhaf ve açıklamasız yapmış anlaşılır gibi değil.
Ayrıca kartınızdaki veri miktarına oranla şifreleme yarım saat veya daha fazla sürebilir.
Merhaba sd kart şifrelemesi nasıl kaldiriliyo