Telefon Tavsiyesi Samsung s3 neo mu bir yardımcı olurmusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

agoin

agoin

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s3 neo mu bir yardımcı olurmusunuz
Arkadaslar yeni bir telefon almayı düşünüyorum samsung s3 neomu=samsung s5 minimi=yoksa samsung grand prime mi üç seçeneğim var s5 mini biraz fiyatı 1200 tl sadece artısı parmak izi,suya toza dayanıklı......birde KİPA magazasında samsung s4 kampanya sı var 1049 tl

JosephLion

JosephLion

Üye
S4 yapistir !!

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S5 mini

agoin

agoin

Üye
    Konu Sahibi
İyi ama nedenleri nide yazarmısın kıyaslama yaparak sevinirim arkadaş lar

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
bence lg g2 al. züper telefon

sempozyum

Üye
sende bn gibi yap ne s4 mini ne s5 mini s3 neo falan alma telefoncuya git şöyle 2 3 ay kullanılmış bi s5 al 1300 1350 lira arası kutulu faturalı ben öyle yaptım çok memnunum cihazdan

• Beğen
Tepkiler: agoin

Saracen Yusuf

Üye
Grand prome
3G 4g var hd ekran
Arka 8 on 5mp
5Inc
4Celirdek 1.2hz

mrzstyl

mrzstyl

Üye
NEXUS 5 :oke::oke::oke::oke::oke:

sempozyum

Üye
yalvarıp yakarsan kaparsın s5 i 2.5 ghz işlemci 2 gb ram 16 mp kamera 4k video kaydı oyunlar yağ gibi akıyo psp emulatoru çok rahat çalışıyo cepte teklen pes nfs serisi oynarsın

xmustx

xmustx

Üye
sende bn gibi yap ne s4 mini ne s5 mini s3 neo falan alma telefoncuya git şöyle 2 3 ay kullanılmış bi s5 al 1300 1350 lira arası kutulu faturalı ben öyle yaptım çok memnunum cihazdan
Mantıklı

dayannight

dayannight

Üye
yazdıklarının arasından s4 almanı tavsiye ederim.hem fiyat olarak uygun hem de s4 güncelleme alacak.S5 mini dediğin gibi pahalı.1200 liraya g2,xperia z1 alınır.S3 neo yu da forumda kullananlar yazmıştı bazı oyunlarda kasıyormuş.Güncelleme verilmemiş.

Son düzenleme:

Üst Alt