synergy11
Üye
-
Konu Sahibi
-
birbirine yakın cihazlar ama önerim s3
Samsung güncelleme desteği var.
daha iki gün önce android 4.2 yayımlandı.
S3 çıktığı günden beri bilmem kaçıncı güncellemesi ama bizim hatice ayakta uyusun.
Daha sonra s3 le ilgili bir sorunun olursa htc ye göre daha çabuk halledersin gerek yazılımsal gerekte donanımsal. Htc de olmayan herşeyi s3 de bulacaksin.
mantikli düşün s3 al
Galaxy S3 kullanıyorum evet dediğin gibi fiyatı ilk başlarda çok düşüktü ikinci el fiyatı.Htc onex satali 6 ay oldu ozaman kimse bilmiyordu ikinci eli 800 tl ye sattim suan ikinci eli 1200 den basliyor 1400 e kadar cikir suan s3 kullaniyorum yemisim s3 un yazilimini htc deki sense arayuzu on numara fotograf cekimi s3 ten iyi elinize aldinizmi ben kaliteliyim havasi veriyor tabi eksigi az da sayilmaz ama ben birdaha tercih etmem gerekirse onex derim
Galaxy S3 kullanıyorum evet dediğin gibi fiyatı ilk başlarda çok düşüktü ikinci el fiyatı.
S3'ün yazılımı Htc ile yanyana bile gelemez sense gerçekten çok iyi.
Htc'nin Fotoğraf kalitesi çok az da olsa s3'den iyi.
Ama gelelim ki stabillik hız konusu,ses kalitesi,şarj süresi,süper amoled ekran,daha çok popülerlik,güncellemeleri daha önce alma(one x e göre),değiştirilebilir batarya,sensörleri ile s3'de ondan öne geçiyor.
Tabiki ikiside süper cihaz.İkiside pişman etmez.
Öncelikle merhaba hocamtüm yorumları okudum bazı yanlışları düzeltmek isterim. Evet Sense Arayuzu ile Touchwiz arasında dağlar kadar fark var hem görsellik hem hız bakımından. Hız mı derseniz Sense 4+ incelemenizi isterim S3 kadar seri olduğunu anlamak için. İki telefonda var elimde ve ikiside Jelly . Bean almış şekilde karşılaştırıldığında One X çok daha iyi. Eğer
dediklerinize gelirsek ; Şarj Süresi konusunda haklısınız ancak One X e son guncellemeden sonra Güç Tasarruf modu geldi bu da şarj süresini olumlu yönde etkiledi. Diğer dedkileriniz tartışılır ancak Ses Kalitesini bir daha bakın derim saygılarŞimdiden hayırlı olsun. Unutmadan alıp satmayı düşünüyorsanız S3 alın derim ama sürekli ömrü bitene kadar kullanılacaksa One X derim fiyatlara bakarsanız anlaşılır...
- - - Eklendi - - -
Unutmadan ekranlar arasında da bence dağlar kadar fark var karşılaştırılmayacak derecede One X çok daha iyi al eline ikisinide bak sayın kardeşim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?