Samsung S3 mini ??

Sponsorlu Bağlantılar

reloqram

reloqram

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S3 mini ??
S.a.samsung s3 mini kullanıyorum iç ekranda lekelenme oldu yani üstten bi sıvı aktı ve iç ekran kabardı anlamadım düşürmedim telefonu da hiç üzerinde korumak için sticker vardı onu kaldırdım o geldi sonra telefoncya goturdum bilmiyorum dedi çıkmazlardaym şimdi onu garanti karşılarmı yoksa ekranı komplemi degişmek zorundayım maliyeti ne kadar olur bana yardımcı olursanız ben çalıştıgım için pek dısarı cıkıp arastramıyorum fırsat bulmusken burdaki bilgili arkadaslara sorayım dedim selametle teşekkür ederim simdiden..

codblackops2

codblackops2

Üye
tabiki garanti ilgilenmeli... garanti karsilar buyuk ihtimalle, yolla

reloqram

reloqram

Üye
    Konu Sahibi
peki kardeşim teşekür ederim

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Büyük ihtimal kullanıcı hatası deyip ücret isterler. Ama ne kadar isterler bilmiyorum.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Aynisi benim arkadasimda oldu ekranda kirik catlak vs. Olmadigi icin mecbur karsilayacak garanti s3 miniler sorunlu cikti bnmde sarj yeri bozuldu.

reloqram

reloqram

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim cevaplarınız için garantiye gönderirim en yakın zamanda..

Samet.25

Aynisi benim arkadasimda oldu ekranda kirik catlak vs. Olmadigi icin mecbur karsilayacak garanti s3 miniler sorunlu cikti bnmde sarj yeri bozuldu.

genelleme yapma bence bende ilk ciktigi zamanlarda aldim hala kullaniyorum ilk gun aldigim gibi hic bi sorun yok hatta androidde zamanla kasmalar basliyo dediler telefon ful dolu kasma filanda yok

skywalker06

skywalker06

Üye
Garantiye götür büyük ihtimal yaparlar düşürme falan yoksa telefonda hata vardır

Üst Alt