Samsung S3 mini

Sponsorlu Bağlantılar

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S3 mini
selam arkadaşlar samsung s3 mini 4.1.2 surum yuklu ben telefona rootlu rom attım cwm de yukledım hersey yolunda ama ama sd kart 2 bolum bununamadı dıyor ve ben modda actım hafıza kartını boldum ama sonuc olumsuz bır trlu bolemedım 8 gb hafıza kartı var bır turlu bolemedım yardım dersenız sevınırım

lale63

lale63

Üye
Sd kkarti niye bolmek istiyorsun ki

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hafızasını arttırmak istiyor yada swap oluşturcaktır :oke:
aynen sonucta root yaptık tum guzellıklerını kullanmak ıstıyorum ama sorunu bıraz once cozdum
çözümü ise boyle buldum bır kac tane cwm yukledım olmadı dayımda rootlu samsung gıo vardı hafıza kartını ona verdım o kendı telefonunda hafıza kartını boldu bede kendı telefonuma takınca sorun ortadan kalktı cvplar ıcın tsk ederım arkadaslar

• Beğen
Tepkiler: IrResistible
Lohengram

Lohengram

Üye

aynen sonucta root yaptık tum guzellıklerını kullanmak ıstıyorum ama sorunu bıraz once cozdum
çözümü ise boyle buldum bır kac tane cwm yukledım olmadı dayımda rootlu samsung gıo vardı hafıza kartını ona verdım o kendı telefonunda hafıza kartını boldu bede kendı telefonuma takınca sorun ortadan kalktı cvplar ıcın tsk ederım arkadaslar

:alkisBende de olmuyordu Wawe 2'min kartını bi bölememiştim senin dediğini yaptım babamın S4 te böldüm taktım oldu.S3'üm servisten gelsin de onada yapçan aynısını ondada olmuyordu :tşk:

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
bence guzel bır yontem belkı bu yolla cwm yuklemeye bıle gerek kalmaz ama herzamanda rootlu tel bulmayız :D

Lohengram

Lohengram

Üye
S3 tede oldu :tşk:

Üst Alt