samsung s3 mini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diskjokey

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeş bakcam onlarada

MrExpert

MrExpert

Üye
Sana şöyle diyeyim bende eski bir nokia kullanıcıyım bi kere nokia daki sağlamlığı çizilmezliği diğer markalarda bekleme ben bekledim ve yanıldım 2 düşürmemde yarıldı kasası telefonun oyüzden diğer yönlerden s3 mini çok iyi ama sağlamlık konusunda nokia ile yarışamaz...

emin_uslu

emin_uslu

Üye
ya bence o fiyat aralığında Xperia p en iyisi alüminyum kasa ve karizma ion kullanıyorum ama p daha hoşuma gidiyor

diskjokey

Üye
    Konu Sahibi
Sana şöyle diyeyim bende eski bir nokia kullanıcıyım bi kere nokia daki sağlamlığı çizilmezliği diğer markalarda bekleme ben bekledim ve yanıldım 2 düşürmemde yarıldı kasası telefonun oyüzden diğer yönlerden s3 mini çok iyi ama sağlamlık konusunda nokia ile yarışamaz...
kesinlikle doğru diyosun c7 telefonumu çok düşürdüm ekranda koruyucu bile yoktu ama en ufak bi çizik bile yok telefonda umarım alacağm telden pişman olmam

- - - Eklendi - - -

ya bence o fiyat aralığında Xperia p en iyisi alüminyum kasa ve karizma ion kullanıyorum ama p daha hoşuma gidiyor
xperia p benimde hoşuma gidio ama bi kullanan olsada yorum yazsa nasıl telefon olduğunu

emin_uslu

emin_uslu

Üye
ya ben de senin gibi ikisi arasında kalmıştım çok araştırdım X_peria p en iyisi gerçi ben yurt dışından ion getirdim senin de.imkanın varsa öyle yap herşeyiyle 830 liraya geldi ben p yi çok inceledim mini den çok çok iyi ekran kamera kasa tip yani hiç.düşünme.derim tüm oyunları kasmadan oynayabilirsin nette hızlı benim için.en önemlisi hdmı çıkışı bi de hafızanın arttırılmaması sorun olur diye düşünüyorsan telefoncularda flaş bellek takmak için aparat oluyor onunla istediğin kadar arttırırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt