diskjokey
Üye
-
Konu Sahibi
-
nokianın bu haliini gördükçe içim ynaıyo ne de olsa 3310 ları 8310 ları gören nesiliz yazık etti kendine nokiaben nokia n8den mini3 e geçtim ve çok memnunum, yıllardır nokianın hantal telefonlarıyla boşuna uğraşmışız. öncelikle ekranda pikselle ilgili hiç bir sorun yok, piksel sorunu var diyen yalan söyler, şarj konusunda ise şöyle örnek vereyim n8 yoğun kullanımda 1gün gidiyorsa mini3 yoğun kullanımda 1.5gün gidiyor açıkçası ben şarjının bu kadar uzun gideceğini tahmin etmiyordum çünkü yıllardır android için dilden düşmeyen tek şey şarj sorunuydu. kasa sağlamlığı tabikide nokia nın yanından geçemez ama kasası sağlam olmuş içi boş olduktan sonrada pek bir işe yaramıyor. ben s3 miniden çok ama çok memnunum, tek pişmanlığım keşke zamanında n8 e o kadar para vereceğime androidli bi cihaz alsaymişım. internet performansına değinmeye gerek bile duymuyorum zaten tercih sizin
ben nokia n8den mini3 e geçtim ve çok memnunum, yıllardır nokianın hantal telefonlarıyla boşuna uğraşmışız. öncelikle ekranda pikselle ilgili hiç bir sorun yok, piksel sorunu var diyen yalan söyler, şarj konusunda ise şöyle örnek vereyim n8 yoğun kullanımda 1gün gidiyorsa mini3 yoğun kullanımda 1.5gün gidiyor açıkçası ben şarjının bu kadar uzun gideceğini tahmin etmiyordum çünkü yıllardır android için dilden düşmeyen tek şey şarj sorunuydu. kasa sağlamlığı tabikide nokia nın yanından geçemez ama kasası sağlam olmuş içi boş olduktan sonrada pek bir işe yaramıyor. ben s3 miniden çok ama çok memnunum, tek pişmanlığım keşke zamanında n8 e o kadar para vereceğime androidli bi cihaz alsaymişım. internet performansına değinmeye gerek bile duymuyorum zaten tercih sizin
kamerası n8 e göre tabikide düşük performans veriyor, n8 de xenon flaş vardı o yüzden özellikle gece çekimlerinde çok başarılıydı ama sonradan farkettim ki telefonu ilk aldığım kadar fotoğraf çekmiyorum bazen haftada bi kaç fotoğraf o kadar o yüzden kamerayı sorun etmedigim için s3 mini aldım zaten. kamera daha önceden kullandığım n95 ve n96 ya göre çünkü her iki cihazında 5mp kamerası olduğu için onlardan örnek veriyorum çok çok iyi. herşey kamera değil benim isteğim öncelikle internet performansı oda s3 mini de fazlasıyla var. telefonu yaklaşık 2aydır kullanıyorum ekranda koruyucu film falan yok ve en küçük kılcal çizik bile yok ekranda. samsung müşteri hizmetlerinden de aldığım bilgiye göre ekran gerilla class mış artı olarak donanım haber forum sitesinde s3mini kullanıcılar kulübünüde hergün takip ediyorum ekranı çizildi diyene pek rastlamadım hatta düşürenler olmuş telefonu ama ekran çizildi vs diye bi şikayet yok daha. cevapsız çağrı yada mesajda bildirim ışığı olmadıgi için uyarı vermiyor ama örneğin telefonu odaya bıraktınız ve o an çağrı geldi siz duymadınız sonra odaya girip telefonu elinize aldınız o an telefon titreyerek size uyarı veriyor. genel olarak ben telefondan çok memnunum o kadar zorlamama rağmen en ufak şekilde donma yada reset sorunuyla karşılaşmadım
Gereksiz özellikler
yok ya artık nokia almamnokia 808 al .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?