SAMSUNG S3 Mini Ekran IŞIĞI SÜREKLİ Belirli Aralıklarla Yanıp Sönüyor

Sponsorlu Bağlantılar

uguro

uguro

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG S3 Mini Ekran IŞIĞI SÜREKLİ Belirli Aralıklarla Yanıp Sönüyor
Arkadaşlar S3 MİNİ telefonumun Ekran Işığı Kafasına göre Belirli aralıklarla yanıp sönüyor bazen 10 sn yanmıyor sonra yanıyor 2 san sonra sönp tekrar yanıyor falan :D Sürekli böyle devam ediyor sizce sorun neyden kaynaklanmaktadır ?

Benim tahminlerim

1-Ekran Jelatini
2-Kulaklık Girişi Porblemi(ki bazen klaklık takılı olmadığı halde takılı simgesi çıkıyor telefon ses vermiyor :D )
3- Virüs ten kaynaklanmış olabilir
4-Son Yüklediğim Programdan
5-Yazılımla ilgili bir sorun olablir

Sizce neden kaynaklanır bu sorun yardım ve cevaplarınızı bekliyorum 2 ay Kadar Yurt dışında olduğum için Telefonu Servise Götürme İmkanımda Yok burada :/

:oke:Lütfen HELP :D

emre2574

emre2574

Üye
c7den sonra s3 mınıye gecmek çarpmış olabılır :). bende c7den s3 mınıye gectım

lale63

lale63

Üye
Arkadaşlar S3 MİNİ telefonumun Ekran Işığı Kafasına göre Belirli aralıklarla yanıp sönüyor bazen 10 sn yanmıyor sonra yanıyor 2 san sonra sönp tekrar yanıyor falan :D Sürekli böyle devam ediyor sizce sorun neyden kaynaklanmaktadır ?

Benim tahminlerim

1-Ekran Jelatini
2-Kulaklık Girişi Porblemi(ki bazen klaklık takılı olmadığı halde takılı simgesi çıkıyor telefon ses vermiyor :D )
3- Virüs ten kaynaklanmış olabilir
4-Son Yüklediğim Programdan
5-Yazılımla ilgili bir sorun olablir

Sizce neden kaynaklanır bu sorun yardım ve cevaplarınızı bekliyorum 2 ay Kadar Yurt dışında olduğum için Telefonu Servise Götürme İmkanımda Yok burada :/

:oke:Lütfen HELP :D
Son yuklediin program ne bende oyle bi sikinti yok en olmadi format at

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
son yukldgin programlrdan birinden kynklaniyor cnki arda isik yanip snrse telinizin dinlnme olasligi yuksek bndede oluodu cok izin istyen bi uygulmyi kldrdim daha srun cikmadi

uguro

uguro

Üye
    Konu Sahibi
son yukldgin programlrdan birinden kynklaniyor cnki arda isik yanip snrse telinizin dinlnme olasligi yuksek bndede oluodu cok izin istyen bi uygulmyi kldrdim daha srun cikmadi

Teşekkürler denicem bunuda başka önerisi olan varmı ?

enterneoll

enterneoll

Üye
telefonunu sıfırla :D

kapakli511

kapakli511

Üye
Fabrika Ayarlarına Dön Olmazsa Hard Format At

nazlip

Üye
Arkadaslar aynı sorun bende de vardı. Çok uğraştım, once kendim format attim sonra telefonu garantiye yolladım. Garantiden dondugunde önce düzeldi sonra güncelleme versiyon 2 yi kurunca ekran sorunu tekrar devam etti. En son yabancı forumlardan araştırarak sorunun noom walk denen programdan kaynaklandığını anladım. Uygulama yöneticisinden programı durdurdum ve sorun çözüldü. Sizde bu program yüklumu bilmiyorum ama yüklü değilse de bu sorun arka planda çalışan herhangi bir programdan kaynaklanıyor. Format sorunu çözer veya çalışan yüklü programlar listesinden o programı deneme yanılma ile bulabilirsiniz.

Üst Alt