Karşılaştırma Samsung S20 mi S20+ Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Samsung S20 mi S20+ Mı?
Herkese merhaba. Satın almayı düşündüğüm bu iki telefon arasında ikilemde kaldım. Bu ikilemin sebebi, telefonlar hakkında gerek ön inceleme gerek uzun kullanım deneyimlerinin anlatıldığı videoları izlememe rağmen, Youtube veya Netflix gibi platformlarda video izlerken karşılaşılan tam ekran sorununun net olarak aktarılmaması. Aslında bu bir sorun olmasa da bu durumun bende estetik açıdan bir rahatsızlığa sebebiyet verebileceğini düşünmekteyim.

Samsung'un bildiğim kadarıyla S8 itibariyle piyasaya sürdüğü modellerin çerçevesiz veya sonsuz ekran olarak adlandırılan ekranlardan olması sebebiyle oynatılan videolar ekranın tamamını kapsamıyor veya kapsanması istendiği zaman ise oynatılan videonun orijinal boyutundan veya çözünürlüğünden feragat edilmesi gerekiyor. Merak ettiğim şey ise 20:9 oranına sahip bu iki telefonda da bu durum geçerli mi acaba?

Samsung S20 özelinde konuşacak olursak, Mehmet Üzüm'ün aşağıda linki bulunan videosunda bahsettiğim probleme 17:20'de rastladım. Cümlelerimden sorunu çıkartamayan arkadaşlar videodan demek istediğimi anlayacaklardır. Görüldüğü üzere oynatılan medyalar ekranın tamamını kapsamamakta. Acaba aynı durum S20+ için de geçerli mi diye de düşünmekteyim. Kullanım deneyimine sahip olan arkadaşlar makul yanıtlar verirlerse çok memnun kalırım. Umarım sorunu doğru aktarabilmişimdir.


Link:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
  • Beğen
Tepkiler: bveo1990
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
genellikle youtube videoları 16-9 ya da 18-9dur, her iki video formatı da 20-9 ekranlarda kusursuz bir şekilde tam ekran olmaz ama samsung arayüzü ekrandan en iyi verimi alman için uygun bölgelerden keser. iki telefon da hemen hemen aynı performansı verir.
şahsen ben geniş açılı köşelerden şikayetçiyim, note serisindeki gibi sert köşeler daha şık duruyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2498213 ve MAERKEK


Üst Alt