Samsung s 8500 wave'de neden bada sistemi uygulamaları yavaş gidiyor?Galaxy s'ye mi önem vericekler?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s 8500 wave'de neden bada sistemi uygulamaları yavaş gidiyor?Galaxy s'ye mi önem vericekler?
selam arkadaşlar..ben wave alıcam ama uygulamalarının artmasını bekliyorum...samsungapps ten bakıyorum.son 2 haftadır yavaş gidiyor uygulama sayısı..bu ay içinde galaxy s çıkıcakmış..android e önem vercez demiş samsung...bada geri planda mı olucak yani? burada galaxy s nin şarj sorunu varmış,bir gün gidiyormuş..öyle okudum...
herkes düşüncesini yazsın:)

• Beğen
Tepkiler: HÜSOLİNE

M3L!H

M3L!H

Üye
Zaten Galaxy S Android, tabiiki önemi daha fazla. Birden fazla markada kullanıldığı için.

:::burak:::

:::burak:::

Üye
selam arkadaşlar..ben wave alıcam ama uygulamalarının artmasını bekliyorum...samsungapps ten bakıyorum.son 2 haftadır yavaş gidiyor uygulama sayısı..bu ay içinde galaxy s çıkıcakmış..android e önem vercez demiş samsung...bada geri planda mı olucak yani? burada galaxy s nin şarj sorunu varmış,bir gün gidiyormuş..öyle okudum...

satis teknigi bu galaxy s cikicak onem vericekler tabiki ,wave ciktiginda badayi yalniz birakmayiz dediler yalan degil ,bada os ta hergun program cikiyo zaten adamlarin hedefi 10 milyon proymus buda bir satis teknigi zaten,kisaca daha belli degil ,zaten teli daha almamissin bekle gor ne olacak

didyou

Üye
Android'e zaten yeteri kadar destek var bu sadece Samsung'un verdiği destek değilki.Açık kaynak olduğu için Android'de daha bol içerik bulunması normal.Hem Bada neden geri plana itilsinki adamlar boşamı çıkardılar o sistemi.Daha zamanı var Bada'nın ve ileride daha da gelişeceğini düşünüyorum.Zaten cep telefonlarında birsürü sistem kullanılıyor.Wm,Android,Symbian,İos.Bada'nın gelişmesi biraz daha zaman alıcaktır hem şimdiye kadar benim bildiğim 2 tane telefon var Bada kullanan.Wave ve Wave 2.Android ise daha fazla cep telefonunda kullanılıyor ve bol uygulama bulunması normal.Ayrıca Wave sadece Samsung'a özel bir sistem olduğu için yavaş uygulama,oyun çıkması normal sonuçta yeni tanına bi sistem.Bada'nın ilerki zamanlarda yeni modellerinde çıkmasıyla atağa geçiceğini düşünüyorum.

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
wave alıcaktım,biraz caydım yani,uygulamar her gün 5 er 10 ar artmaya başladı:(
galaxy s desek..1475tl diyorlar...:)

BoRa_Tr

BoRa_Tr

Üye

aynen yha telim samsung wave yazıoda onu alcamdandı normalde 3gs var.bnde senle aynı durumdayım.bnde uygulamaya önem veriyorum.Galaxy s'in uygulaması çok fakat kamerada flash eksik,internette flash desteği yok,hoparlörü kötü ama bi yanda 4 inçe karşı 3.3 inç.Wave de olmsuz olarak ekran boyutu galaxy s ve göre küçük ve az uygulama var.Uygulamalarda önemli.pfffff,NApcam hangisini alcam?????:bilmm

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
o kadar söylenirken bugün 20 uygulama yüklemişler şoktayım:) yani uygulaması artsın ki ilerde pişman olmuyayım...istanbul da 4 5 magaza ya gittim.wave bence,xperia,htc 2den daha iyi..
dokunmatiği internet hızı,kamerası hele oh...telefoncu da çocuk gösterdi..300 400 metreden bi yeri çekmiş..resim yakınlaştırarak oradaki parti binasının tabelasını gösterdi çüş dedim yani ..:)
wave in uygulaması hep hızlı giderse..alıcam ..olmadı galaxy s diyorsunuz..şarj az gidiyormuş ve flaş yokmuş diye duydum..yada wave 2 çıkıcak diyorlar?
bu arada htc 2 yani büyük ekranlı teller hiç kullanışlı degil bence ele sıgmıyor o kadar da gerek yok bence

didyou

Üye
o kadar söylenirken bugün 20 uygulama yüklemişler şoktayım:) yani uygulaması artsın ki ilerde pişman olmuyayım...istanbul da 4 5 magaza ya gittim.wave bence,xperia,htc 2den daha iyi..
dokunmatiği internet hızı,kamerası hele oh...telefoncu da çocuk gösterdi..300 400 metreden bi yeri çekmiş..resim yakınlaştırarak oradaki parti binasının tabelasını gösterdi çüş dedim yani ..:)
wave in uygulaması hep hızlı giderse..alıcam ..olmadı galaxy s diyorsunuz..şarj az gidiyormuş ve flaş yokmuş diye duydum..yada wave 2 çıkıcak diyorlar?
bu arada htc 2 yani büyük ekranlı teller hiç kullanışlı degil bence ele sıgmıyor o kadar da gerek yok bence

Zaten hangisini alırsan al pişman olmassın.Galaxy's de Wave de üst düzey telefonlar ama bana nedense Wave daha ağır basıyor.Wave2 geçen bi inceleme görmüştüm Bada kullanıyor oda ama donmalar takılmalar meydana geliyor telefonda en iyisi şu anda Wave.

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
aa wave 2 daha çıkmadı dimi??? fiyatı acaba ne kadar olcak ki?

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
aa wave 2 daha çıkmadı dimi??? fiyatı acaba ne kadar olcak ki?

daha çıkmadı bu arada wave 2 diye söylenince sanki wave nin üstü gibi geliyor ama kamerası, işlemci hızı, ekranı ve daha bir çok yanıyla wave den geri kalıyor eğer wave ile fiyat farkı çok olmazsa kesinlikle wave derim

yüxexes_ksk

yüxexes_ksk

Üye
bada android falan hikaye yaa symbian os abi gerisi hikaye :)))

karlıdaglar

Üye
arkadas lar wave ye android nasil kuruluyo biileniniz varmı varsa yardimcı olurmusunuz tesekkur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt