Samsung S 8000

Sponsorlu Bağlantılar

sswiss

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S 8000
slm arkadaslar yardimlariniza ihtiyacim var ben bir tane samsung S8000 telefon aldim ve buna yol haritasi navigasyon yüklemek istiyorum bu telefona uygun hangi program lazim bildiginiz bir program varsa bana ulastirabilirmisiniz birde yükleme hakkinda yardimci olurmusunuz tskler yeni aldim bu telefonu ama ilk defa kullanacam samsung tskler

• Beğen
Tepkiler: muratmcs

yaramazımmmm

Üye
ya bende arıyorum navigasyon ama bulamadım telefoncuda yüklettim ondada makbuz kodu istiyor yani çalıştıramadım bi türlü kırıcam valla bu telefonu aldıgımada alacagımada bin pişman oldum ya

cengiz5565

Üye
kirma kocum sygic map 10 yukle mobiel olsun

muratbaymis

Üye
merhaba by reis .sitedeki navigasyon programlarınız için çok teşekkür ediyorum.daha önce nokia m vardı yükledim sorunsuz kullandım naviyi.şimsi samsung S8000 getirdim almanya dan.buna uygun bir navigasyon yükleyemedim daha dogrusu bulamadım.bu program(Sygic Mobile Maps 10 v8.06 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles) s8000 e uyar mı?sybiyan degilmiş bildigim kadarıyla s 8000 ler.bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.garmin de olmadı.iyi akşamlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt