Samsung Quad HD ekran ve Snapdragon 805′li Galaxy S5 LTE-A modelini duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Quad HD ekran ve Snapdragon 805′li Galaxy S5 LTE-A modelini duyurdu

Samsung’un yeni üst düzey modeli Güney Kore için duyuruldu.

Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden olan Samsung, son dönemde sunduğu bir çok akıllı telefon modeli ile yüksek satış rakamlarına ulaşarak, şu anda lider durumda bulunuyor. 2014′e baktığımızda ise firmanın en önemli modeli Galaxy S5, Şubat sonunda duyurulmuş ve Nisan başında da satışa çıkmıştı.

Bir süredir Samsung’un Quad HD ekran içeren ve Snapdragon 805 yonga seti ile gelecek yeni bir Galaxy S5 versiyonunun haberleri gelmekte. Bu yeni akıllı telefonun Galaxy F olarak adlandırılacağı belirtilirken, Samsung, farklı bir Galaxy S5 versiyonu ile karşımıza çıktı.

Samsung, yüksek hızlı bağlantı teknolojisi LTE-Advanced desteğine sahip olan yeni Galaxy S5 LTE-A akıllı telefon modelini duyurdu.

Bu akıllı telefon 5.1″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Yonga seti ise 2.5Ghz saathızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 805 olarak yer almakta. 3GB sistem belleği içeren akıllı telefon 142.0mm x 72.5mm x 8.1mm ölçülerinde ve 145gr ağırlığında

Google Android 4.4 KitKat mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllıtelefonun arka yüzünde 16MP kamera yer alırken, ön yüzünde de 2MP ikinci bir kamera yer alıyor. 2.800mAh batarya içeriyor.

Bu yeni akıllı telefon Güney Kore’de SKT, KT ve LGU+ üzerinden yaklaşık 919$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Siyah, beyaz, mavi vealtın renklerle gelecek olan akıllı telefonun ayrıca özel kırmızı rengisadece SKT üzerinden sunulacak.

Benzer özellikler içeren uluslararası versiyonun ise Galaxy F adı ile sunulacağını belirtelim.

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
tr ye gelenden iyidir bu nasıl olsa buraya gelmez çıkarsın çıkarsın dursun:dry:

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
abi çok pahalıya trde üvey evlat muamelesi yapıyorlar bize:agla

KayraBey

KayraBey

Üye
Huuuuuu iyiymiş :D

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Duvara monte ediliyormu. ?

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
Yeni Görseller

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi ucuz olursa onu alırım :D

920 dolar ama. Bu daha pahalı girer gibi ayrıca bir de bunun global versiyonunu bekleyeceksiniz. :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
2.399 tl olur bu. Ben fiyatları aynı olsa G3'ü seçerdim...

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Samsung'tan şaşırtmayan bir hamle daha :D

ANIL

ANIL

Admin
Bu modelin global satışı olmayacak. Sadece Kore'de satılacak.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Bu modelin global satışı olmayacak. Sadece Kore'de satılacak.
İşte bu yüzden Samsung'u sevmiyorum. Resmen millet ayrımı yapıyor. Gelmezse gelmesin be! Bizde almayız :D

ANIL

ANIL

Admin
İşte bu yüzden Samsung'u sevmiyorum. Resmen millet ayrımı yapıyor. Gelmezse gelmesin be! Bizde almayız :D

Snapdragon 805'e sahip cihazlar elbet gelecek. Note 4 ile gelebilir mesela.

• Beğen

Üst Alt