ugursport080 Üye Konu Sahibi Vatoz34' Alıntı: 5233A'ya uyar mı ? Genişletmek için tıkla ... walla 5233 e uyup uymadığını bilmiyorum bir dene telefonuna
Vatoz34' Alıntı: 5233A'ya uyar mı ? Genişletmek için tıkla ... walla 5233 e uyup uymadığını bilmiyorum bir dene telefonuna
kubra247 Üye yaaa nolur biri yardimci olsun ya yuklenmio yukleyemedim deliricem ya hicbi oyun yok telde puff yardimcii olunnn!!! ((=
yaaa nolur biri yardimci olsun ya yuklenmio yukleyemedim deliricem ya hicbi oyun yok telde puff yardimcii olunnn!!! ((=
ugursport080 Üye Konu Sahibi kubra247' Alıntı: yaaa nolur biri yardimci olsun ya yuklenmio yukleyemedim deliricem ya hicbi oyun yok telde puff yardimcii olunnn!!! ((= Genişletmek için tıkla ... oyunları nasıl yüklemeye çalıştığını anlatırsan, nerede yanlış yaptığını sana söyleyebilirim. Oyunların hepsi %100 çalışan dokunmatik oyunlardır... veya daha önceden maxicep forumda açmış olduğum resimli anlatımada bakabilirsin... işte aşağıdaki linkte http://www.maxicep.com/samsung-uygu...un-nasil-yuklenir-resimli-anlatim-269306.html
kubra247' Alıntı: yaaa nolur biri yardimci olsun ya yuklenmio yukleyemedim deliricem ya hicbi oyun yok telde puff yardimcii olunnn!!! ((= Genişletmek için tıkla ... oyunları nasıl yüklemeye çalıştığını anlatırsan, nerede yanlış yaptığını sana söyleyebilirim. Oyunların hepsi %100 çalışan dokunmatik oyunlardır... veya daha önceden maxicep forumda açmış olduğum resimli anlatımada bakabilirsin... işte aşağıdaki linkte http://www.maxicep.com/samsung-uygu...un-nasil-yuklenir-resimli-anlatim-269306.html
alpieroo Üye çok sağolasın arkadaş. tüm oyunları yükledim sorunsuz çalışıyo herkes rahatlıkla yükleyebilir. herkese tavsiye etcem. yeni oyunlarını da bekliyoruz
çok sağolasın arkadaş. tüm oyunları yükledim sorunsuz çalışıyo herkes rahatlıkla yükleyebilir. herkese tavsiye etcem. yeni oyunlarını da bekliyoruz
syringe Üye Kardeşim allah razı olsun çok aradım ama hepsi yalan oldu çalışmadı gayet başarılı çalışıyor teşekkürler
Kardeşim allah razı olsun çok aradım ama hepsi yalan oldu çalışmadı gayet başarılı çalışıyor teşekkürler
4-4-2 Üye Arkadaşlar oyunları Samsung Star'a da yükledim çalıştı.Ancak ekranın altında beyazlık var.Onun dışında tam ekran.
Arkadaşlar oyunları Samsung Star'a da yükledim çalıştı.Ancak ekranın altında beyazlık var.Onun dışında tam ekran.
ercinaydin Üye Arkadaşlar Bu Klavyeyi Nasıl Kaldıracağım Oyunlardaki . Jar uzantılı dosyalarım var Jad olarak yok . !!!
Arkadaşlar Bu Klavyeyi Nasıl Kaldıracağım Oyunlardaki . Jar uzantılı dosyalarım var Jad olarak yok . !!!
vexpiretor Üye kardeş teşekkürler ama bu dosya virüslü dosyayı açarken norton virüs buldu.bi bakarsan iyi olur...