Samsung Preston S5603 için Dokunmatik Oyunlar %100 Çalışıyor Denendi!

neoorog

Üye
S5233 için indiriyorum, umarım çalışır.

smagol

Üye
Sağol teşekkürler

çok sağol 5603e oyun bulmakta zorlanıyordum...

kubra247

Üye
yaaa nolur biri yardimci olsun ya yuklenmio yukleyemedim deliricem ya hicbi oyun yok telde puff yardimcii olunnn!!! ((=

Konu Sahibi
yaaa nolur biri yardimci olsun ya yuklenmio yukleyemedim deliricem ya hicbi oyun yok telde puff yardimcii olunnn!!! ((=

oyunları nasıl yüklemeye çalıştığını anlatırsan, nerede yanlış yaptığını sana söyleyebilirim.
Oyunların hepsi %100 çalışan dokunmatik oyunlardır...

veya daha önceden maxicep forumda açmış olduğum resimli anlatımada bakabilirsin...
işte aşağıdaki linkte
http://www.maxicep.com/samsung-uygu...un-nasil-yuklenir-resimli-anlatim-269306.html

alpieroo

Üye
çok sağolasın arkadaş. tüm oyunları yükledim sorunsuz çalışıyo herkes rahatlıkla yükleyebilir. herkese tavsiye etcem. yeni oyunlarını da bekliyoruz

syringe

Üye
Kardeşim allah razı olsun çok aradım ama hepsi yalan oldu çalışmadı gayet başarılı çalışıyor teşekkürler

4-4-2

Üye
Arkadaşlar oyunları Samsung Star'a da yükledim çalıştı.Ancak ekranın altında beyazlık var.Onun dışında tam ekran.

Arkadaşlar Bu Klavyeyi Nasıl Kaldıracağım Oyunlardaki . Jar uzantılı dosyalarım var Jad olarak yok . !!!

kardeş teşekkürler ama bu dosya virüslü dosyayı açarken norton virüs buldu.bi bakarsan iyi olur...