Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung preston 5603 için oyun tema... yok mu?
Sponsorlu Bağlantılar
darklordozan
Üye
Konu Sahibi
samsung preston 5603 için oyun tema... yok mu?
arkadaşlar bi el atın başka sitelerde bulanlar falan yönlendirirse yada eklerse güzel olur bulanlara şimdiden teşekkürler...
sedush
Üye
Banada lazım ya bulan war mı hiç ben bulamadım... Bedava warsa yardımcı olurmusunuz??
darklordozan
Üye
Konu Sahibi
hiç bulan yokmu yaa
narqiLe
Üye
star'ın Oyunları Preston'a OLuyor..!
darklordozan
Üye
Konu Sahibi
star ın oyunları preston a oluorda nasıl atıcam oyunları telefona hafıza kartına atıorum data kablosu ile ama telefonda açtığımda desteklenmiyor diyo. yani başka türlü nasıl atılır bi yardım edin...
narqiLe
Üye
Hayırr Yaaa ''.Jar'' dosyalarının Hepsini çalıştırıo Bu Telefon..!60 tane oyun var bende..!hepsinide babalar gibi oynuorum..!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burdan bi denein oyun program var..!
darklordozan
Üye
Konu Sahibi
ya tamam bendede java oyun varda telefonun içine nasıl atıcam direk atıorum açmıor telefon
dadaq
Üye
Şimdi oyunu atmada bir problem yok. Arkadaşımda s5233 var ona yaptığımın aynısını benm s5603 e yapıyorum ama bende açınca içerik desteklenmiyor gibi bir hata veriyor. Ama anlamadığım şu acaba s5603 ü olup da rahatlıkla oyun prog. yukleyen varsa bizimkileri de düzeltirler mi?
kamercan
Üye
arkadaşlar ben oyun ve program yüklüyorum bende de s 5603 var ama ben bilgisayardan atmıyorum telefondan google a getjar yazıyorum indiriyorum ve çalışıo tek sorun indirdiklerim dokunmatik deil ama ekranın altında oyun ve programları yönetmek için otomatik yön tuşları fln belirio girmek bayaa kontor götürebilir bilmiyorum ben 100 mb lık hediye yi kullanıyorum sizede verilmiştir eer turkcell bayisinden aldıysanız bedava kontorsüz indiriom yani aklınıza takılan bişi olursa sorun
darklordozan
Üye
Konu Sahibi
kamercan cevap yazdığın için sağol. bişe sorucam banada verdiler 100 mb internet ama sadece indirirkenmi kontör gidio yoksa oynarkende mi kontör gidio ben bi tane indirdim üyelik falan istio böle yerlere de üye olmak istemiyorum çünkü sırf böle oyunlar yüzünden hattımı değiştirmiştim belli olmuo her zaman kontör alabiliolar.
kamercan
Üye
darklordozan hiç üye olmana gerek yok telefonundaki google arama motoruna getjar yaz gir ve indir burdan indirdiklerinde kontor fln gitmio şahsen denedim oynarken de gitmio program veya oyunu açtığında bişiler soruo ama onlarda da internete bağlanmıo merak etme
--------------- Ekleme ---------------
ama 100 mb ı yükledin demi
hani turkcellin verdiği onu yüklemeden internete adımını atma bayya kontör gidiyor!!!!
üye olmana gerek yok sen eğer 100mb ı yüklediysen google arama motoruna getjar yaz ioyun program indirirken kotan azalıyor ama kontör gitmio ama oyun veya programları çalıştırıp oynamaya başladığında kontor fln gitmio ilk başta bişiler soruo ama bişi olmuo yani kontor gitmio kardeşim tmm
darklordozan
Üye
Konu Sahibi
getjar yazıp hangi siteye giriosun site ismini verirmisin.bide 100 mb interneti yükledim tabi hatta biticek bile.
kamercan
Üye
telefondaki google arama motoruna getjar yazdın mı ha şimdi ara de ilk linke tıkla indirmeye başla girdiğin site getjarın kendi özel sitesi
Extremegraphics
Üye
Merhaba arkadaşlar ;
Bende GT-S5603 sahibiyim telefon bütün java uygulamalarını çalıştırıyor ancak bazı sıkıntılar var.
Öncelikle PC Suite ile uygulama yüklemek isteyen arkadaşlara nasıl yapacaklarını anlatayım sonra ortak sıkıntılarımız hakkında konuşalım.
1) PC Suite'i açın
2) Telefonu PC'nize bağladıktan sonra PC Suite ekranın sağ üst köşesinde göreceğiniz telefon simgesine tıklayın.
3) Bu icona tıkladığınızda telefonunuzun içine veri aktarabileceğiniz dizinler listelenecek Hafıza kartı ve Telefon hafızasını bu ekranda görüntüleyebilirsiniz.
4a) Yüklemek istediğiniz uygulamanın .jar dosyasını hafıza kartında herhangi bir dizine kopyalayın.(mutlaka .jar uzantılı olmalı)
4b) Eğer yüklemek istediğiniz bir oyun ise mutlaka .jar uzantılı ve 240x320 pixel için yazılmış bir java oyun olmalı aksi halde desteklenmediğine dair bir hata alırsınız.
5) Telefonumuza bağlı USB kablosunu çıkardıktan sonra telefonumuzun menüsünden az önce .jar uzantılı dosyaları attığımız dizini bulup üzerine tıkladığımızda "KUR" diye bir ibare çıkacak ve 3 - 4 saniye gibi kısa bir süre içerisinde kurulum tamamlanacak.
6) Başarı ile kurulan uygulamalaırn tümünü ana menüdeki "Uygulamalar>Oyunlar ve Daha fazlası" seçeneklerinden ulaşabilirsiniz.
telefonumuza uygulama yüklemek çok basit fakat çok yeni bir ürün olduğu için henüz yurt dışında dahi GT-S5603 için Tema, Oyun yada farklı amaçlar için geliştirilmiş uygulamalar yok. ve buda çok üzücü
Getjat sitesinden indirilen oyunların bir çoğu GT-S5603 de çalışıyor ancak saçma ekran da saçma sapan butonlar beliriyo ve dokunmatik ekranınn hiç bir özelliğini kullanamıyorsunuz. Lütfen sıkıntılarımızı ve bulduğumuz çözümleri bu topic altında paylaşalım ki hepimiz telefonlarımızı en verimli şekilde kullanabilelim.
Saygılarımla...
fzrsfatih
Üye
samsung 5603 presten cihazı yeni aldım,pişman mı olacagım bilmyorum.kuran okuma veya benzeri bir şeyler yapma imkanı yok mu
oyun bile bulmadım,anlamadım,halen kullanıpta çözen varsa lütfen
non-toXic
Üye
internette java oyunları olarak aratın .jar uzantılı olucak ben nokia oyunlarımın bazılarını prestonda oynayabiliyorum
epson81
Üye
oyun nereden bulabilirim
kajmer_
Üye
bu getjar sitesimidir nedir ordan indirdim programlar hep knt görüyor
kamercan
Üye
extremegraphics yüklediğin oyunların adı ne nerden buldun ve yazdığını mümkünse resimle anlatabilir misin deniyorum olmuyor
mecuc
Üye
her jarda olmuyor kuruyorum ama hata veriyo iphone oyunlarını bu telefonlara uyarlama yokmu hiç gitar veya zippo programları çok zevkli duruyor