Samsung PC Studio v3 Türkçe + Vista Uyumlu !! Tüm Samsung'lar için.

Sponsorlu Bağlantılar

Philedelpia

Üye
arkadaşım belliki bu konuda uzmansın senden yardım istiyorum bende samsung b7320 omnia pro var tema ve program yükleme konusunda yardıma ihtiyacım var çok aradım ama sadece 1 site bulabildim bu konuda fakat oradan yüklediklerimi telefona atınca kuramıyorum bana yardımcı olursan sevinirim şimdiden sağol

edacıq

Üye
yaf arkdaşlar yardm eder misnz benm windows 7 ama windws 7 uyumlu bulamıorm plsssssssssss?????

eeee01ee

Üye
emeğine sağlık indirip kuracağım

atillagurler

Üye
teşşekkürler

milan12

Üye
sagol kardeşim çok işime yaradı çok çok sagoll :aha:

zapturenn

Üye
thank

omer_123

Üye
usb kablosu gereklimi yoksa bu programı kurup telden bluetooth açıp ordan gönderebiliyomuyuz yardım lütfen .?

oqyniqht

Üye
ya ben cd yi kaybettim xD .P .D napceeez :D yükledim inş. çalışır kabloyla denicez bahem bi boh emmi mavidiş çalışmıo pc de :s (Mavi Diş : Blue Tooth)

ferdici33

Üye
inşallah çalışır

jmjarre

jmjarre

Üye
Teşekkürler

LosT_Sersery

Üye
eLine saqLıq Kardeş İşimi qöRüR iNş :)

yasamali

yasamali

Üye
slm arkadaslar
ben yeni bir samsung glaxy spica i5700 aldim
sorun bu telde nokia gibi hafiza kartinda ki programlara erisemiyorum daha dogrusu ben bilmiyorum nokia gibi deil yani
ve buna türkce dil yüklemek istiyorum ve bunun icin uyumlu bir navi varmidir yokmudur bir zahmet yardimci olursaniz sevinirim simdiden herkese tesekürler

utkush

Üye
valla süpersin !!!

kai158

Üye
eyvallah kardeş...

canbi96

Üye
daha yeni indiriom ama inşallah yüzümü kara çıkarmaz bende windows 7 waar ondan her program uymuyor ondan windows xp uymuo bide windows vistanın kini deneyim bismillah herşey için çok teşekkür ederim

mvltyldrm

Üye
şu internet işini anlamadım biri anlatabilirmi

lacivert2025

Üye
tşkk

xxxxrxxxx

Üye
programı kursum benm asıl sıkıntıtım. rehberin yedeğini alamamak. bu konuda yardımı olan var mıdır?

A.R.D.A

Üye
teşekkürler dost

newcerix

newcerix

Üye
arkadaşlar samsung corby 3653 için uyumlu mu? değilse tafsiyeniz var mı? şimdiden teşekkürler.

Üst Alt