Samsung Oyunları 240*320 HEPSİ TAM EKRAN DOKUNMATİK (47 Adet)

Sponsorlu Bağlantılar

bahadr55

bahadr55

Üye
teşekkürler. iyi paylaşım :heyo::heyo:

tgchn

Üye
link hatalı eror veriyorrr:(:(:( lütfen bir bakın

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
link hatalı eror veriyorrr:(:(:( lütfen bir bakın
Link Sağlam Enderma Keçidini Ver yazısına tıkla link çıkacak ona tıkla indirmeye başlar SORUN YOK:oke::oke::oke:

datron123

Üye
valla kardes ben mardınlı veya mati dıyebılrısın arkadslar genelde bana mardınlı der okuldakılarde mati der neyse hava atmayı bırakalımda ben bunları sgh
-f480i benımkı yukleye bılırmıyım veya sen bana oyun team program bulabırmısın rıca etsem elıne koluna saglık

bekir035

Üye
indirirken wordpad belgesi olarak indiriyor ben acemiyim bu sorunu nasıl çözebilir :hmmm yardım ederseniz sevinirim :evet:

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Wordpad
indirirken wordpad belgesi olarak indiriyor ben acemiyim bu sorunu nasıl çözebilir yardım ederseniz sevinirim
bilgisayardan kaynaklanıyor başka bilgisayardan indirirseniz rar olarak indirecektir.

Fr0s41all

Üye
Ben samsung s3653 aldım ve bu oyunları nereye atacağıma dair bilgim yok açıklamalarınız için şimdiden teşekkür ederim

1oyun

1oyun

Üye
    Konu Sahibi
Ben samsung s3653 aldım ve bu oyunları nereye atacağıma dair bilgim yok açıklamalarınız için şimdiden teşekkür ederim
oyunlarına hafıza kartına atıp oyunun üzerine tıklamanız yeterli olacaktır.

uNcLeaR

Üye
Çok sağoL :)

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
aa dostum kaç gündür aradığım şey işte :D tam ekran dokunmatik 240x320 klavyesiz :D süpersin :)

0MG90

0MG90

Üye
Teşekkürler.

canmeteor

Üye
HARİKAAAAAAAA !! :tşk::alkis:oke::aha:

STRAJKA

STRAJKA

Üye
teşekkürler....

ogulcan445

ogulcan445

Üye
bu oyunlar çalışmıyor jar ve jad bulunamadı diyor

kodek

Üye
eline sağlık güzel kardeşim güzel paylaşım madem konu var bi soru soram benim makina sgh d980 hafıza kartına atmıyor oyunlar ı dırek makinaya kuruyor varmı bi çözümü kart a atmasını istiyorum da kurarken:)

erti97

erti97

Üye
Başka bi siteye upload edebilir misin ? boxca da bi sorun var sanırım, girmiyor.

ALBIEL

ALBIEL

Üye
Eywallah arkadaşım ellerine sağlık

Üst Alt