!!!BuRaK!!! Üye kardeş ben samsung star için hareket sensörlü oyun arıyorum yatay ekran ama bulamıorm sen bulabilirmisin?
kardeş ben samsung star için hareket sensörlü oyun arıyorum yatay ekran ama bulamıorm sen bulabilirmisin?
Heronos Üye Örnek Oyun adı:Empıre Defense (hep lite versıonu var bulabırmısın paralı olanıda olabır farketmez) Telefon modeli: Samsung s8500
Örnek Oyun adı:Empıre Defense (hep lite versıonu var bulabırmısın paralı olanıda olabır farketmez) Telefon modeli: Samsung s8500
Emresarıcı Üye Telefon : Samsung Star S5233w --------------- Ekleme --------------- TElefon :SAMSUNG STAR S5233W OYUN: TEKKEN DOKUNMATIK EKRAN OLURLSA IYI OLUR BOYUT:240X400
Telefon : Samsung Star S5233w --------------- Ekleme --------------- TElefon :SAMSUNG STAR S5233W OYUN: TEKKEN DOKUNMATIK EKRAN OLURLSA IYI OLUR BOYUT:240X400
EROL-AMİR Üye samsung s8000 için oyunvarmı arkadaşlar çok oyun attım açmıyo neyapmamgerek yardım edinlütfen dogubanktan almıştım spotmuş acaba ondanmı
samsung s8000 için oyunvarmı arkadaşlar çok oyun attım açmıyo neyapmamgerek yardım edinlütfen dogubanktan almıştım spotmuş acaba ondanmı
ChavRash Emekli Yönetici Konuyu açan üye arkadaşımız artık konuyla ilgilenmediği için, konunun açık kalmasında bir lüzum yok. İyi forumlar.
Konuyu açan üye arkadaşımız artık konuyla ilgilenmediği için, konunun açık kalmasında bir lüzum yok. İyi forumlar.