Samsung omnia'da yetersiz depolama belleği diye hata veriyor yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mara21

Üye
    Konu Sahibi
Samsung omnia'da yetersiz depolama belleği diye hata veriyor yardım!!!
arkdaşlar,
verilen hatayı aynen yazıyorum.
depolama belleği kritik düzeyde düşük.depolama belleği arttırılmazsa diğer programlar başlatılmayabilir.artık ihtiyaç duyulmayan dosyaları silmek veya bazı dosyaları bir depolama kartına taşımak için dosya gezgini ni kullanın
not : doplama belleği my storage de nden hala hata veriyor?

msj gönderemiyorum acil yardımm!!!

omeraydo

omeraydo

Üye
hiç yazılım güncellemesi yaptın mı? samsung mobile sitesinde omnia yazılım güncellemelerini bulabilirsin ilk yazılım yüklüydü bendeki omnia 16gb gücelleme yaptım o sorun kalkmıştı tam olarak olmasada daha seyrek çıkıyodu karşıma ayrıca telefon açık olsada ekran kararma modunda iken işlem yapmıyordu

mara21

Üye
    Konu Sahibi
hiç yazılım güncellemesi yaptın mı? samsung mobile sitesinde omnia yazılım güncellemelerini bulabilirsin ilk yazılım yüklüydü bendeki omnia 16gb gücelleme yaptım o sorun kalkmıştı tam olarak olmasada daha seyrek çıkıyodu karşıma ayrıca telefon açık olsada ekran kararma modunda iken işlem yapmıyordu

abicim saol çağrıma kulak verdiğin için. biraz açıklar mısın ben acemiyimde yazılım yüklemeyi ve yazılımı

izmirligenc

izmirligenc

Üye
arkdaşlar,
verilen hatayı aynen yazıyorum.
depolama belleği kritik düzeyde düşük.depolama belleği arttırılmazsa diğer programlar başlatılmayabilir.artık ihtiyaç duyulmayan dosyaları silmek veya bazı dosyaları bir depolama kartına taşımak için dosya gezgini ni kullanın
not : doplama belleği my storage de nden hala hata veriyor?

msj gönderemiyorum acil yardımm!!!

kac gb lik program ekle kaldirdan gereksiz programlari sil ve dosya yoneticisinden uzantilarini bularak sil

mbingol

Üye
mrb arkadaşlar benim omnia i900 de ana menu tuşu çalışmıyor rirght softkey dosysı açılamıyor...fln diyor yardım edebilecek varsa sevirim.
- bir de bu telin derteklediği en iyi film izleyebileceğim video formatı ney? converter ile neye dönüştürmeliyim?
- son olarak telin not defteri bölümündeki ses kayıt özelliğini pek kullanamadım. bu konuda bir önerisi olan varsa teşekkür ederim

nebaktın

Üye
çok iyi dinleyin ve dediklerimi yapın öncelikle usp ile bilgisayarınıza bağlayın hafıza kartına girin daha sonra applicatiyon .. diye bir klasör çıkacak ondan opera9 a girin onun içinde downloads(belki bu yoktur) ve images var oradaki resimleri falan silin downloads ı da boşaltın birdaha hata vermez (tabi tekrar doldurmassanız :D)

:::burak:::

:::burak:::

Üye
çok iyi dinleyin ve dediklerimi yapın öncelikle usp ile bilgisayarınıza bağlayın hafıza kartına girin daha sonra applicatiyon .. diye bir klasör çıkacak ondan opera9 a girin onun içinde downloads(belki bu yoktur) ve images var oradaki resimleri falan silin downloads ı da boşaltın birdaha hata vermez (tabi tekrar doldurmassanız :D)

:ehe

Üst Alt