Samsung Omnia 2 gereksiz SMS sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EkoVik

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Omnia 2 gereksiz SMS sorunu
Merhaba;

Omnia 2'de karşıdan arama geldiğinde arayan kişinin resminin altında, sms seçenekleri (şu an meşgulum, sonra arayacağım vs. gibi) çıkıyor ve cihaz ele alınırken yanlışlıkla gönder tuşuna basılırsa sms gönderiyor.
Bu seçenekleri nasıl yok edebilirim.
:allalla:
Yardım lütfen.

sempatik38

Üye
aynı sorun bende de var arkadaşım sen buldun mu?

OMNIA2SMSSORUNU

Üye
[sıze=4][ı]omnia2 sms sorununun çözümünü bulduk...[/ı][/sıze]​
hiç uzatmayacağım:

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
başta söyleyeyım aklınız kalmasın ben telefon tetnısyenıyım

problem: Samsung omnia2 de windows 4.6 menüsünün kullanılmasından kaynaklanıyor

nişanlımla 1 aylık araştırmalarım sonucu windows un 6.0 yazılımı da omnıa2 de kullanılabılınıyor hemde hatasız bırebır...

Samsung başarı yetkili servisine gidip
2 saat bile sürmeyen kısa bir sürede

bu yazılımı yüklettirdik hem bu gereksız menu sorunu ortadan kalkarak daha rahat güzel bir omnia2 menüsüne sahip olduk

hemde işletim sistemindeki 4.6 lık yavaş yazılımı 6.0 a yükseltip telefonun gerçek performansını bulduk...
Ve yetkili servise gittiğimizden telefonumuz halaa garantı kapsamında...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

mrvip

Üye

bu adresten indir ve kur sorun kalmaz türkçe seçeneği var

kaptan_007

Üye
arkadaşım bu link den dosyayı nasıl indireceğiz...

bide bu samsung başarısı bayisine gidince kesin olrak işlem yapıyorlarmı

teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt