Samsung NP300E5A Notebook ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
coply123

coply123

Üye
    Konu Sahibi
Samsung NP300E5A Notebook ?
Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar alcam ve bu bilgisayarı alıyorum
acaba özellikleri nasıl ?
Özellikler:
İşlemci: Intel® Core i5 2450 İşlemci (2.50GHz, 3MBL3 Cache)
İşletim Sitemi: Windows 7® Home Basic (64-bit)
Bellek Kartı (RAM): 4 GB (DDR3) Bellek
Ekran Çözünülüğü: 1366x768
Grafik Kartı: Paylaşımlı Intel HD Graphics 1GB
Dahili Bellek: 500/1000GB HDD (5400rpm)
Ethernet: 10/100/1000
Diğer: 3USB, SD/MMC Kart Okuyucu
yardımlarınızı bekliyorum :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar alcam ve bu bilgisayarı alıyorum
acaba özellikleri nasıl ?
Özellikler:
İşlemci: Intel® Core i5 2450 İşlemci (2.50GHz, 3MBL3 Cache)
İşletim Sitemi: Windows 7® Home Basic (64-bit)
Bellek Kartı (RAM): 4 GB (DDR3) Bellek
Ekran Çözünülüğü: 1366x768
Grafik Kartı: Paylaşımlı Intel HD Graphics 1GB
Dahili Bellek: 500/1000GB HDD (5400rpm)
Ethernet: 10/100/1000
Diğer: 3USB, SD/MMC Kart Okuyucu
yardımlarınızı bekliyorum :D

Bu arada Bilgisayarı kampanya ile alıyom yani superonline nın pc kampanyası ama bilgisayarı samsung un sitesinde bakınca ekran kartı:Nvadia Geforce Gt 520Mx 1GB olarak gösteriyor

ozgurozcan_1990

Üye
bence samsung alma pişman olursun.ama yinede sen bilirsin bu özelliklere sahip +200 tl daha ver daha iyi marka al bende alacağım lenova

coply123

coply123

Üye
    Konu Sahibi
bence samsung alma pişman olursun.ama yinede sen bilirsin bu özelliklere sahip +200 tl daha ver daha iyi marka al bende alacağım lenova

Malesef marka seçme inkanım yok dediğim gibi bilgisayarı kampanya ile alıyom 24 ay 74 tl ye.kısacası 4 GB ramlı İ5 işlemcili bilgisayar kötümü ? bu arada ben sadece cs1.6 ile pes oynıcam

ANIL

ANIL

Admin
Malesef marka seçme inkanım yok dediğim gibi bilgisayarı kampanya ile alıyom 24 ay 74 tl ye.kısacası 4 GB ramlı İ5 işlemcili bilgisayar kötümü ? bu arada ben sadece cs1.6 ile pes oynıcam

O zaman sorun olmaz, alabilirsin. CS, Pes gibi oyunları rahat oynarsın.

coply123

coply123

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Anıl bende şaşırdım alla alla bu sistem özellikli pc cs gibi oyunları çalıştırmazmı diye :D rahatladım zaten pc şunları yapsın yeter (pes ve cs oynayabileyim ve HD videolar izleyim)yeter :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
samsung laptopları iyi diğer aletleri kalitesiz olsada notebookları güzel yapıyor ısınma sorunu yok kasa pek sağlam değil o da yere atmayacaksınız zaten :)

coply123

coply123

Üye
    Konu Sahibi
samsung laptopları iyi diğer aletleri kalitesiz olsada notebookları güzel yapıyor ısınma sorunu kasa pek sağlam değil o da yere atmayacaksınız zaten :)

Herhalde :D ısınma derken ciddi bir şekildemi ve nelerde ısınır ? zaten ben Cod,Crysis gibi yüksek çözünürlü oyunlar oynamam :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Herhalde :D ısınma derken ciddi bir şekildemi ve nelerde ısınır ? zaten ben Cod,Crysis gibi yüksek çözünürlü oyunlar oynamam :D

pardon düzenledim ısınma sorunu yok yazacaktım pes ve csde zaten sorun yaşamazsın samsung kullanan çok arkadaşım var bende de var 2 sene kullandım hiç sorun çıkarmadı özellikle klavyeleri çok güzel oluyor samsungların ve ses sitemleri özellikle 5 ve 7 serisinde jbl sistemi var oldukça güzel :)

coply123

coply123

Üye
    Konu Sahibi
Çok Teşekkür ederim özetle samsung bilgisayarlar sağlam bilgisayarlar ve benim ihtiyaçlarımı karşılayacak :)

ozgurozcan_1990

Üye
arkadaşım bence Bekle bak Ilk başlarda çok memnun kalirsin 2 ay sonra çok pişman olursun samsung laptop iyi değil 2 ay sabret para biriktir mutlaka lenova toshiba veya sony vaio kampanyaya girer.arz talep meselesi Öke.yine de sen bilirsin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşım bence Bekle bak Ilk başlarda çok memnun kalirsin 2 ay sonra çok pişman olursun samsung laptop iyi değil 2 ay sabret para biriktir mutlaka lenova toshiba veya sony vaio kampanyaya girer.arz talep meselesi Öke.yine de sen bilirsin

adamın bütçesi yok sen toshiba sony diyorsun onboard kartlı i3'lü hatta pentiumlu laptopmu aldıracaksın adama hem samsung lenovodan iyidir :oke:

coply123

coply123

Üye
    Konu Sahibi
Aynen mad eagle

ozgurozcan_1990

Üye
samsung lenova dan iyimi mi :D ne içiyorsaniz bana da söyleyin arkadaşlar kime sorarsanız sorun 10 kişiden minimum 7 kişi lenova der.bana göre sıralama sony toshiba lenova gerisi hikaye ...

coply123

coply123

Üye
    Konu Sahibi
samsung lenova dan iyimi mi :D ne içiyorsaniz bana da söyleyin arkadaşlar kime sorarsanız sorun 10 kişiden minimum 7 kişi lenova der.bana göre sıralama sony toshiba lenova gerisi hikaye ...

Lenova oyunlarda ısınıyor ve işlemci olarak kötü bence sen kendini kandırıyon

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

cevabı kendin vermişsin zaten sana göre :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...