Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung not 3 sipariş ettim
Sponsorlu Bağlantılar
Tr_SERGEN
Üye
Konu Sahibi
Samsung not 3 sipariş ettim
Arabistandan bugün siparişimi verdim 1 ocakta elimde olur kullanan arkadaşlar iyi ve kötü yanlarını ve memnuniyetini yazarsa sevinirim
Simdiden hayirli olsun dostum. Bende 2 hafta once aldim iraktan. Daha once note 2 eskittim 2 tane simdi note 3 e gectim. Onceki kullandigin telefon nedir bilmem ama en ust duzeyde bir cihaz alacagindan emin olabilirsin. Bazi yazilimsal sorunlar var hala donemsel hafif kasma ve donma ayrica fazla ram kullanimi. Gerisi herseyi mukemmel. Bu söylediklerimde guncelleme ile duzelebilecek birsey. Belki bazi arkadaslar bu sorunu yasamiyordur yada ben hassas bir kullanici olduğum icin gozume batiyordur bilemem. Ancak aldigina pisman olmazsin emin olabilirsin.
zorbaa
Üye
Tek el kullanımı çok zor
kurt_ist
Üye
Almanyadan note 3 getirttim .bölgesl sim kilitli çıktı .Rootlamadan preblemi çözebilecek bir apk s. var mıdır ? bilen varsa yardımcı olursa sevinirim