Samsung Nokia'yı Satın mı Alıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Nokia'yı Satın mı Alıyor?
Son günlerde Samsung'un Nokia'yı satın alacağı iddia ediliyordu. Dedikodular ve spekülasyonlar eşliğinde tartışılan konu, birçok kişinin merakla takip ettiği bir gündem başlığı haline gelmişti. Güney Koreli teknoloji devi, bu konudan haberdar oldu ve cevap vermekte gecikmedi. Yapılan açıklamaya göre Samsung, Nokia ile ilgilenmediğini duyurdu.

Microsoft ile anlaşma yaparak Windows Phone pazarına adım atan Nokia, Lumia serisiyle atılımlar yapmayı sürdürüyor. Satış sonuçlarına göre halen beklenen başarıyı gösteremeyen Nokia, eski günlerini mum ışığıyla arıyor desek yeridir. Son dönemde inanılmaz bir yükseliş yaşayan Samsung, artık ister istemez büyük atılımlarla ilgili dedikodulara maruz kalıyor. Bakalım bu olaylardan sürpriz bir gelişme çıkacak mı, bekleyip göreceğiz.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
microsoft o işi halletti diye biliyordum. :D

cyber

cyber

Üye
facebook microsoft samsung bunlar duyduğuma göre hep nokia yı alıyorlar

Del Rey

Del Rey

Üye
Şu haberleri bir daha yapmayın. Şu anda Nokia, Microsoft bünyesinde zaten. Microsoft Nokia'yı niçin Samsung'a satsın ki?

• Beğen
Tepkiler: _K@YIP_
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Allah korusun ya. kalbime iniyodu sona kadr okumasaydim. yapmayin boyle seyler. :hih: :alkis

franzliszt

franzliszt

Üye
bu günleridemi görecektik pes . bizde bir nokia 8800 dark steel var valla böyle estetik güzel cihaz birdaha çıkarmı bilmiyorum ve çok sağlam - yani demek istiyorumki nerde o eski nokia

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Lumisland

Lumisland

Üye
Samsung tizeniyle uğraşsın alamaz Nokia yı falan.

• Beğen
atakan25

atakan25

Üye
almayan kalmadı nokiayı kaça bölündü kim bilir :ehe

Enes

Enes

Üye
Motorola da ortak mı olacak ne ? Aslında Nokia'da Bim'in de gözü var :hmmm

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hiç zannetmiyorum böYle birşey olacağını

theposies

theposies

Üye
imkanı yok

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu günlerde herkes Nokia yayı almaya mı çalışıyor ne :D Bir de Nokia ile ilgilenmiyoruz demiş :) Transfer yapar gibi :) Şaka bir yana Samsung şu anda Nokia yı alacak zamanda değil zaten .. Tizen'i ile ilgilensin Samsung .. Nokia da biraz akıllı davranması lazım bence bu nedir arkadaş koskoca Nokia ne hale geliyor .. Samsung Nokia yı taşeron firma felan mı yapacak acaba :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
la bi yürüyün gidin ya...

• Beğen
Polymath

Polymath

Üye
Nokia bu hallere düşecek firmamıydı. Yakında Koç holding nokia yı alırsa şaşırmayın :zuhaha::zuhaha:

Polymath

Polymath

Üye
Çekişirler aralarında artık adınıda değişsınler.Nokiaya tr isim bulmak lazim=D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bende Nokia'ya talip olduğumu resmen açıklıyorum :kıskıs:

• Beğen

asperea

Üye
hadi ordan nokia benimdir ben alacam:aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...