sevince1971
Üye
samsung N7100 note 2 orjınal kore uretimi.Galaxy Note 2 SHV-E250L (Korea)
Galaxy Note 2 SHV-E250L
Galaxy Note 2 LTE SHV-E250L (Korea).
ARKADASLAR BEN 4.4.2 TURKIYE FRIMWARE YUKLEMEK ISTEDIM AMA OLMADI BASKA FRIMWARE DENEDIM OLMADI .WİPE DATA +DELETE PARTITON + DATA DELETE YAPMISTIM.OLMADI HICBIR ROM VE KERNEL UYMADI NE COSTUM NEDE orjınal. HICBIRI ISE YARAMADI.EN SON COZUM OLARAKDA BURADAKI (E250LKLUENC3: Android 4.3 KLUENC3 Firmware for Galaxy Note 2 LTE SHV-E250L [Installation Guide] - See more at:
KOLAY GELSIN EMEGI OLANLARA TESEKKURLER.telefoncuya gıdıyorsunuz samsung yazılımı atacagız zor bulunuyor bunların yazılımı ver 50 tl modem ve ag hatası ıcın ver 20 tl ıme yazmak ıcın ver 10 tl 80 tl dıyorlar.sız bu fırımware yukleyın deneyın kaybedecek sadece zamnınız ve ınternet kotanız.deneyın tesekkur edersınız.kolauy gelsın.
Galaxy Note 2 LTE SHV-E250L (Korea).
ARKADASLAR BEN 4.4.2 TURKIYE FRIMWARE YUKLEMEK ISTEDIM AMA OLMADI BASKA FRIMWARE DENEDIM OLMADI .WİPE DATA +DELETE PARTITON + DATA DELETE YAPMISTIM.OLMADI HICBIR ROM VE KERNEL UYMADI NE COSTUM NEDE orjınal. HICBIRI ISE YARAMADI.EN SON COZUM OLARAKDA BURADAKI (E250LKLUENC3: Android 4.3 KLUENC3 Firmware for Galaxy Note 2 LTE SHV-E250L [Installation Guide] - See more at:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)(((GOOGLEDEN ARATIN CIKAR.)).ISLEMLERI YAPTIM.ORADA YAZAN E250LKLUENC3_E250LLGTENC3_LGT ISIMLI DOSYAYI GOGLEDEN ARATIP INDIRIN VE ODINLE FORMATLAYIN.acılmassa lte yazısında takılı kalırsa wipe date factory reset yapın.ve tekrar odinle yukleme yapın acılınca.kapatıp.format sonrası yine wipe data factory reset yapın o kadar.ARTIK TELEFONUNUZ 4.3 OLUYOR VE MODEMINIZ IMENIZ GELIYOR.ORJINAL KORE SURUMU GUNCELLEME YAPIN DEDIGINIZDE TURKIYE GUNCELLEMESINI YAPIYOR.TAVSIYEM WİFİ AGI KULLANIN 500 MBINDIRIYOR.UYGULAMALARI GUNCELLIYOR.. TURKCE DIL VAR.KOLAY GELSIN EMEGI OLANLARA TESEKKURLER.telefoncuya gıdıyorsunuz samsung yazılımı atacagız zor bulunuyor bunların yazılımı ver 50 tl modem ve ag hatası ıcın ver 20 tl ıme yazmak ıcın ver 10 tl 80 tl dıyorlar.sız bu fırımware yukleyın deneyın kaybedecek sadece zamnınız ve ınternet kotanız.deneyın tesekkur edersınız.kolauy gelsın.