Samsung Müzik Tanıma Özelliği - Anlatım + Video

Sponsorlu Bağlantılar

salih_cep

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Müzik Tanıma Özelliği - Anlatım + Video
Samsung Dokunmatik Telefonlarda bulunan Ana Menü > Müzik > Müzik Tanıma yaparak bulabileceğiniz samsung'un hazırladığı bir uygulamadır. Adını öğrenmek ya da indirmek istediğiniz müziğin bir kısmını (10 sn) kaydederek sunucuya gönderiyorsunuz ve çok kısa sürede ( wi-fi için 5-10 saniye; gprs için 20-30 saniye) müziğin adını bulabilirsiniz ya da indirebilirsiniz.
Not: Wi-Fi kullanarak yapmanız önerilir.

Video:

Bir teşekkürü eksik görmeyelim video bana aittir.

• Beğen
Tepkiler: Antisentimental

JavaStar

JavaStar

Üye
Ceza-Sabah Bastı geceyi tanıdı.Ulusal apaçi müziğini tanımadı :D

salih_cep

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Apachileri adamdan saymıyor :D

Pianist07

Pianist07

Üye
Vay be işe yaradı. Süpersin! Çook sağol! Ha bir de, ne olur ne olmaz diye sorayım :D Şarkıyı indir deyince wi-fi'den bağlansak bile para gider mi?

salih_cep

Üye
    Konu Sahibi
Gider çünkü samsung'un sitesinden indirmiş oluyorsun. Fiyatı indir tuşuna bastığında görebilirsin 2-4 TL bişey oluyor.

JavaStar

JavaStar

Üye
bymaniak eğer salih_cep arkadaşımın dediği gib ise. Şarkıyı müzik tanıma özelliğinden ismini bul ardından wifiden bağlandıysan normal internet sitelerinden yada müzik indirme sitelerinden ara bedavaya indir :)

Pianist07

Pianist07

Üye
bymaniak eğer salih_cep arkadaşımın dediği gib ise. Şarkıyı müzik tanıma özelliğinden ismini bul ardından wifiden bağlandıysan normal internet sitelerinden yada müzik indirme sitelerinden ara bedavaya indir :)
Haklısın ama işte merak ettim orjinalidir bu kesin paralıdır diye düşündüm doğruymuş bak :D Sim kartını çıkarıp denesek ne olur acaba :d:

JavaStar

JavaStar

Üye
Sim kartını çıkarınca onu açabileceğini sanmıyorum :D

Üst Alt