-Emre
Üye
nasıl bi nefretse artık
Telefonun seni kullanmasını istiyorsan; iPhone.
Sen telefonunu kullanmak istiyorsan; Samsung.
Siz iyisini bilin beyler ya da bayanlar bende nefret filan yok arkadaşlara mantıklı gelir gelmez, seni tarif eder etmez, hoşuna gider ve ya gitmez. Burada insanlar soruyor bizde neyi bildiysek onu söylüyoruz. Sanırım yeterli olur. Ben hiç bir cihazın fanatiği değilim. Hoşuma giderse alır kullanırım. Sonrada deneyimlerimi isteyen olursa paylaşırım. Daha iyisini biliyorsanız ki bir çok yorumunuzdan bu çıkıyor yazın şu İOS la ilgili süper yazınızı okuyalım bizde öğrenelim bilgilenelim bakalım...
Madem Senin Android bilgin varda neden iphone mu samsung mu konusunu açtın..?telefonla ugrasmak isteyen iphone mu alsin?
androidin özgürlüğü varken? gerçekten android konusunda bilgi eksikliginiz var.
Madem Senin Android bilgin varda neden iphone mu samsung mu konusunu açtın..?
Bende Bunu Merak Ettim. android çok iyi diyorsun konunun kapatılması için modaratöre şikayet et.
Şimdi Neden İphone.
Tasarım olarak yazılım olarak jailbreak olarak uygulama olarak. uygulama kalitesi olarak veri aktarımı (resim müzik vb.) olarak. performans olarak, anroide çıkan oyunların ios platformundan portlanmış olarak, görüntü kalitesi olarak, kamera kalitesi olarak, netten tv izleme neden bu bunu yazdım çünkü tv izlemek için mutlaka uğraştırıyor ki iphoneda buna gerek yok her tv kanalının kendi uygulaması var. evde wifi ile izliyorsanız örn. star tv nin web sitesine gelin canlı yayın playeri otomatikmen quick time playere geçiyor ve sorunsuz izleniyor. iphone da gprs sistemine gelince ona diyecek laf yok. evin bir köşesinden diğer köşesine gidiyorum nokta şaşmıyor tam stabil. s2 de denedim ben evin diğer köşesine geçtim telefon evin 100m ötesinde. birde iphonenun içinde bildiğimiz flash disk yada micro sd kartların içindeki hafıza belleklerinden bulunmaz. Veri aktarımı hızlı olan ssd disklerin minyatüründen bulunur. ve süper performans sağlar. daha eklemek isteyen varsa buyursun
Ha bu arada maxicep forumda iphone genel destek ve android destek forumlarını karşılaştırın. hep sorun ve acil yardım gibi konular. iphone genel destekd 5 tane varsa android destekte 25 tane var.Şimdi Neden İphone.
Tasarım olarak yazılım olarak jailbreak olarak uygulama olarak. uygulama kalitesi olarak veri aktarımı (resim müzik vb.) olarak. performans olarak, anroide çıkan oyunların ios platformundan portlanmış olarak, görüntü kalitesi olarak, kamera kalitesi olarak, netten tv izleme neden bu bunu yazdım çünkü tv izlemek için mutlaka uğraştırıyor ki iphoneda buna gerek yok her tv kanalının kendi uygulaması var. evde wifi ile izliyorsanız örn. star tv nin web sitesine gelin canlı yayın playeri otomatikmen quick time playere geçiyor ve sorunsuz izleniyor. iphone da gprs sistemine gelince ona diyecek laf yok. evin bir köşesinden diğer köşesine gidiyorum nokta şaşmıyor tam stabil. s2 de denedim ben evin diğer köşesine geçtim telefon evin 100m ötesinde. birde iphonenun içinde bildiğimiz flash disk yada micro sd kartların içindeki hafıza belleklerinden bulunmaz. Veri aktarımı hızlı olan ssd disklerin minyatüründen bulunur. ve süper performans sağlar. daha eklemek isteyen varsa buyursun
tamamBen acmadım ki?
Başlarsam gerisi geliyor. Sonra tartışmalar kesilmiyor. Bu yüzden yazmayı bıraktım.
arkadaşa katılıyorum. hava atmak istiyosan iphone alacaksın. Ben bir hafta iphone 4s kullandım. kamerası falan çok iyi ama samsung galaxy s3 ünkü daha iyi. galaxy her yönüyle daha iyi. Bi tek iphone de daha fazla uygulama var ve daha şık bi telefon. ayrıca bende sıfır çin malı iphone de var isteyene gönderebilirim.
- - - Eklendi - - -
arkadaşa katılıyorum. hava atmak istiyosan iphone alacaksın. Ben bir hafta iphone 4s kullandım. kamerası falan çok iyi ama samsung galaxy s3 ünkü daha iyi. galaxy her yönüyle daha iyi. Bi tek iphone de daha fazla uygulama var ve daha şık bi telefon. ayrıca bende sıfır çin malı iphone de var isteyene gönderebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?