Telefon Tavsiyesi Samsung mu iPhone mu?

-Emre

Üye
ilk cümleni ele alalım.. sonunda noldu? sadece güldün dimi? başka bir çözüm? Yok.. 6) usb için iTunes ŞART.7) 1.1 çok yüksek bir değer ki s3un yanında (0.34) 9) sizce kişiselleştirilebiliyor olabilir ama androidin yanında bazı tweaklar dışında 0 kalır.

Kişiselleştirilebilirlik kişiden kişiye değişir sar değerine gelrsek günde 5 saat konuşan adam almasın gitsin s3 alsın

Türe

Üye

iTools var. Bir arastirin

Türe

Üye
ona bakarsanız wondershare mobilego da var android böyle şeylere gerek yok?

Ben sadece sunu soyleyeyim ; telefonla ugrasmak isteyen iPhone alsin. Ugrasmak istemeyen android. Cunku jb dunyasi muthis birsey. Ne ile ugrasmak istiyorsan serbestsin. yine de tercih meselesi. Eger size zor geliyorsa dogal olarak secmezsiniz

-Emre

Üye

Ben sadece sunu soyleyeyim ; telefonla ugrasmak isteyen iPhone alsin. Ugrasmak istemeyen android. Cunku jb dunyasi muthis birsey. Ne ile ugrasmak istiyorsan serbestsin. yine de tercih meselesi. Eger size zor geliyorsa dogal olarak secmezsiniz

telefonla ugrasmak isteyen iphone mu alsin?
androidin özgürlüğü varken? gerçekten android konusunda bilgi eksikliginiz var.

PriZm

Üye

Bence tam tersi.telefonla uğraşmak isteyen android almalı.aynı benim gibi

Tepkiler: TheMadness

Türe

Üye

Bence tam tersi.telefonla uğraşmak isteyen android almalı.aynı benim gibi

Jb deki tweakler androidde yok la Yani dogru aslinda tam tersi ama jb ile daha kolay tweak yapmak androidden ama androidin kisisellestirilmesi tartisilmaz bro

PriZm

Üye
Yani ne yaparsan yap bir iPhone'u bir Nexus yada Galaxy S kadar modifiye edemezsin.bu doğru bir gerçek.

Senin tezinde bu yüzden çürüdü

Türe

Üye
Yani ne yaparsan yap bir iPhone'u bir Nexus yada Galaxy S kadar modifiye edemezsin.bu doğru bir gerçek.

Senin tezinde bu yüzden çürüdü

Yoru git len Androidde onu yapmak icin cwm den flas filan gerekiyor bro bana zor geliyor iphone da cydia ile tak tak hazir

O yuzden tezimi degistiriyorum ; Jb ile tweak yapmak androidden daha KOLAY

PriZm

Üye

Yoru git len Androidde onu yapmak icin cwm den flas filan gerekiyor bro bana zor geliyor iphone da cydia ile tak tak hazir

O yuzden tezimi degistiriyorum ; Jb ile tweak yapmak androidden daha KOLAY

Bilen kişiye bağlı

Androidde zip dosyasının içindekileri kopyalayıp telefon açıkken telefonun root bölümüne atman yeterli al sana kolay çözüm

Türe

Üye

Bilen kişiye bağlı

Androidde zip dosyasının içindekileri kopyalayıp telefon açıkken telefonun root bölümüne atman yeterli al sana kolay çözüm

Tamam kabul ediyorum bilgilerim pek iyi degil androidde tweak icin Sonucta bana gore jb daha kolay

Türe

Üye
yeter konunun icine ... dahil olamadik

PriZm

Üye
Bak sana iPhone da yapamayacağın şeylerin ss sini atam

Tepkiler: -Emre

Türe

Üye
androidde rom toolbox diye bi icat var araştırın ama tabi kişiden kişiye değişir ...

biliyorum arkadaşım o kadar da değil. Jb ile daha kolay olduğunu ispat etmeme gerek yok. -benim bilgimdeki birisi için-