samsung monteyi tavsiye ederimisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yinesensiz

yinesensiz

Üye
    Konu Sahibi
samsung monteyi tavsiye ederimisiniz?
arkadaşlar samsung monte almaya kararlıyım şuanki fiyatı ve ona eşdeğer telefon varsa yardımcı olurmusunuz??

Starsley

Ona eşdeğer telefon 5800 ve c503 var eğer kararlıysan almanı tavsiye ederim.

yinesensiz

yinesensiz

Üye
    Konu Sahibi
5800 iyi bi telefon ama stil deil tabiki özellikleri bakımından monteden iyi ama aklımda monte var bu best buyda ucuza bulabilirmiyim

Starsley

Fiyat olarak 400 küsür olması lazım yani tam bi bilgim yok o konuda

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kesinlikle tavsiye ederim güzel telefondur.

yinesensiz

yinesensiz

Üye
    Konu Sahibi
peki galaxi5 için ne diyosun monteyle kıyaslanırmı mesela ses kalitesi bakımından vs

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
peki galaxi5 için ne diyosun monteyle kıyaslanırmı mesela ses kalitesi bakımından vs
Ses Kalitesi: Monte'de DNSe teknolojisi vardır, aynı teknoloji Samsung Wave 8500 gibi üst segment cihazlarda da mevcut. DNSe sayesinde ses daha iyi daha anlaşılır oluyor. hoperlörden çıkan ses gayet tatmin edicidir. Yanında verilen yeni nesil bir kulaklık ile müzik deneyimi bambaşka oluyor resmen şarkıyı hissediyorsun ayrıca gelişmiş equlizer ayarlı mp3 çaları da var. Galaxy i5'te DNSe mevcut değil ve yanında verilen kulaklık biraz eski sistem kalıyor.
Ekran: Galaxy i5'te 240x320 çözünürlükte 2.8 inçlik ekran var. Monte'de ise 3 inçlik 240x400 çözünürlüğünde ekran var. İki telefon da kapasitif yani halk arasında Iphone tarzı bir dokunmatik kalitesindedir.
Kamera: Monte'nin 3.2 mp kamerası bariz bir biçimde Galaxy i5'ten iyidir. Zaten Monte'nin kamerası kendi sınıfındaki telefonlardan da iyidir, yani merceği çok kaliteli.
İşletim Sistemi: Galaxy i5500 Android işletim sistemi kullandığı ve 600 mhz işlemcisi olduğu için fiyatı özelliklerine göre yüksektir. Monte'de java alt yapılı bir sistem mevcut ama Android'deki gibi 3 ayrı ana ekrandan tut da widget denilen masaüstü simgeleri (youtube, facebook vb.) vardır. Gene Android'de de bulunan tıpkı bilgisayardaki gibi ana ekrana Google arama motoru yerleştirebilirsin bu konuda sınırsızsın, istediğin gibi tasarlayabilirsin.
Not: İki telefonda da A-GPS ve Wireless mevcut. Monte'nin 3g gibi bir ekstrası da var. Ama Galaxy i5500 Monte'yi oyun/uygulama konusunda eziyor. Oyunları çok kaliteli iphone gibi nerdeyse. Seçim senin...

yinesensiz

yinesensiz

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ettim. çok kararsız kaldım ikisi arasında fiyat olarak dersen monte galaxy5 5503ten yüksek galaxy5: 399tl monte: 409tl anladığım kadarıyla doğru ses kalitesi kulaklığı ekran boyutu vede tasarımıyla monte ama şuda varki galaxy5 in adroidi kullanması ve bu fiyata çok iyi... bide unutmadan galaxy mini yeni bi telefon ekranı: 3.15 inç android 2.2 yi kullanıyor galaxy5 te 2.1 ve son olarakta fiyatı 429 tl

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
teşekkür ettim. çok kararsız kaldım ikisi arasında fiyat olarak dersen monte galaxy5 5503ten yüksek galaxy5: 399tl monte: 409tl anladığım kadarıyla doğru ses kalitesi kulaklığı ekran boyutu vede tasarımıyla monte ama şuda varki galaxy5 in adroidi kullanması ve bu fiyata çok iyi... bide unutmadan galaxy mini yeni bi telefon ekranı: 3.15 inç android 2.2 yi kullanıyor galaxy5 te 2.1 ve son olarakta fiyatı 429 tl
Galaxy Mini'de işler değişir.
Galaxy Mini: Monte'de kullanılan DNSe'nin gelişmiş versiyonu DNSe Enchaned teknolojisini kullanıyor. Belirttiğin gibi Android'in daha güncel bir sürümü var. Kamerası Monte ile aynı, wifi, A-GPS ikisinde de var zaten. Galaxy Mini'nin Ekranı Monte'den büyük ama çözünürlüğü(240x320) Monte'den(240x400) düşük ama sıkıntı olmaz herhalde. 600 mhz işlemcisi var grafikleri yüksek kaliteli olan oyunları çalıştırabiliyor, çok eğlendiren bir telefon olduğu kesin. Monte'ye kıyasla Multitouch ve sensörlü oyun desteği var. Monte'nin ise 3g üstünlüğü var.
Son Söz: 3g senin için önemli değilse şiddetle Galaxy Mini'yi tavsiye ederim. Objektif olarak yaklaşırsak Monte'nin tek ekstrası 3g bulundurması bi de turn to mute özelliği bulundurması. Geri kalan herşeyde Galaxy Mini üstün, fiyatı da gayet uygunmuş.

baranselona

baranselona

Üye
evet işletim sistemi önemliyse galaxy mini çok iyi bir fiyat performans telefonu sadece görüntü kalitesi belirgin derecede düşük bide 600 mhz işlemci 2.2 froyo için biraz az öyle güzel oyunları falanda şu an için pek yok android markete eklenmedi halaa ama kırılabiliyor galaxy miniyi öneririm:oke: iyi cihaz fiyatıda 400-500 arası bişey montenin yerine tercih edilebilir bir cihaz

yinesensiz

yinesensiz

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle üstad minide galaxy5 oranla geçişerde biraz takılmalar oluyo ama oda çok sorun olcak bişey deil.. galaxy minide karar kıldım bu arada yardımlarınız için teşekkürler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...