Samsung monte widget sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

mustafyon

Üye
    Konu Sahibi
Samsung monte widget sorunu
Arkadaşlar ben bunug samsung monte aldım kurcalarken widgeti bakıyordum herşeyi kaydeyior widgetlere onu nasıl kaldırcam kaydettimim wigdetleri nasıl temizleyeceğim

ANiill

Üye
Ayarlar ekran ve aydinlatma widget orada secili olanlari kaldr sec kafana gore duzenle

bycanua

Üye
arkadaslar bide sey samsung monte kullanıyorum ben widget diger samsunglar gibi solda şerit halinde olmuyor asagi kaydirinca onu nasıl ayarliyacam yardim eder misiniz ?

ANiill

Üye
imm o degismiyor diye biliyorum ben hep altta cikacak yani hep kotu de degil bence yandan cikinca ekran kuculuyor bence boyle alttan cikmasi dHA iyi ama widget bulamiyorum stara ne yuklense monteyede yukleniyor ama onada duzgun bir widget bulamadim acaba benden oturumu xD

ediakdeniz

Üye
widgette mesaj yok arkadaşlar çok büyük eksklik

ANiill

Üye
cokda kotu değil bence ama kişinin eleştirisi gibi bi tane onla ilgili widget bulmuştum fakat widget ayarlarında göremedim ondan yukleyemedim :D

xparadise44

Üye
arkadaşlar samsung wave 2 cep telefonundan widget kaldırmak için menü tuşuna basılı tutup gelen ekrandan widgetin üzerinde bulunan stop butonuna tıklayıp sonra ana menüye dönüp widgeti seçip telefonu yan çevirerek widget ekranlarını yine stop butonu ile kapatırsınız sonra yeniden ayarlayabilirsiniz. 2 günümü yedi widget:)

kawurma

kawurma

Üye
monteye sağlam bir gelen mesajlar widgeti aarıyorum. bilen gören var mı acaba :(

muratena

muratena

Üye
Arkadasım ayarlardan kaldırmana gerek yok,ayarlardan kaldırırsan bir daha kullanamzsın.
ekledigin widget begenmediysen ustune basılı tut alttaki widget alanına surukle geri doner,
bu sekilde istedigini uygulayabilirsin.
bende yeni aldım cok kullanıslı ve guzel telefon

muratena

muratena

Üye
evet bende o sekilde widget leri kaldırıyorum surukle bırak güzel telefon

Takipçi Satın Al

Üst Alt