Samsung Monte Tuş Kilidi (Yan Taraftaki) Tuş Çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

metin_nn

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Tuş Kilidi (Yan Taraftaki) Tuş Çalışmıyor
Arkadaşlar Samsung Monte s5620

Hard Format Attım.

Firmware Değiştim , Güncelledim.

Fakat hala yan taraftaki kilitleme tuşu çalışmıyor önerisi olan var mı ? 2 gün sonra il dışına çıkmam gerekiyor. Telefonu garantiyede götüremiyorum ne yapabilirim ?

Ekstra Olarak , Otomatik Tuş Kilidini Nasıl Devreye sokabilirim ? yardımlarınızı bekliyorum.

redbull12

Üye
Aynı problem bende de vardı. Garantiye verdim telefonu 2 gün içinde geldi. Şehrinde Samsung Yetkili Servis varsa en fazla 3 gün içinde veriyorlar. Servise verinceye kadar ilk önce otomatik tuş kilidini aç, sonra telefon ışığı süresini 8 saniye yap. Ve en son olarakta Ayarlar menüsünde ki Dokunmatik panele gir, Arka Işık Açık menüsünde Herhangi bir tuş seçeneğini seç. Telefonun tuş kilidi otomatik olarak kapanacaktır. Ve açmak istediğinde herhangi bir tuşa bastığında ışık yanıp ekrandan tuş kilidini açabilirsin. Ben böyle 4 ay kullandım telefonu :)

• Beğen
Tepkiler: babamsağolsun

metin_nn

Üye
    Konu Sahibi
Aynı problem bende de vardı. Garantiye verdim telefonu 2 gün içinde geldi. Şehrinde Samsung Yetkili Servis varsa en fazla 3 gün içinde veriyorlar. Servise verinceye kadar ilk önce otomatik tuş kilidini aç, sonra telefon ışığı süresini 8 saniye yap. Ve en son olarakta Ayarlar menüsünde ki Dokunmatik panele gir, Arka Işık Açık menüsünde Herhangi bir tuş seçeneğini seç. Telefonun tuş kilidi otomatik olarak kapanacaktır. Ve açmak istediğinde herhangi bir tuşa bastığında ışık yanıp ekrandan tuş kilidini açabilirsin. Ben böyle 4 ay kullandım telefonu :)

Çok Teşekkürler Arkadaşım.

Sorunu Kendi yöntemlerimle Zorda olsa çözdüm arkadaşlar.

Öncelikle yapmanız gerekenler

1 - Telefonuzda %50'den Yukarı Şarj Olsun (Önemli Etken veya Yedek Batarya)
2 - MFJF1 Sürüm Güncelleme Dosyasının 'Yanında' CSC (PLUS TÜRKÇE) Dosyasını indiriyorsunuz.
Gerekli Dosya Güncellemelerini Multiloader ile telefona yüklüyorsunuz işlem tamamdır kolay gelsin yapamayan olursa destek verebilirim saygılar.

solakli07

Üye
kardeş şu CSC (PLUS TÜRKÇE) dosyasını nereden bulcaz, bulamadım ben ?

solakli07

Üye
aynı sorun bende de var

karacaahmed

Üye
Çok Teşekkürler Arkadaşım.

Sorunu Kendi yöntemlerimle Zorda olsa çözdüm arkadaşlar.

Öncelikle yapmanız gerekenler

1 - Telefonuzda %50'den Yukarı Şarj Olsun (Önemli Etken veya Yedek Batarya)
2 - MFJF1 Sürüm Güncelleme Dosyasının 'Yanında' CSC (PLUS TÜRKÇE) Dosyasını indiriyorsunuz.
Gerekli Dosya Güncellemelerini Multiloader ile telefona yüklüyorsunuz işlem tamamdır kolay gelsin yapamayan olursa destek verebilirim saygılar.
aynı sorun bende de var ama bu güncelleme işini nasil yapıyoruz anlamadım yardımcı olursan sevinirim

Üst Alt