Samsung Monte Star vb. İnternetten Video izleme sorununun ÇÖZÜMÜ !

Sponsorlu Bağlantılar

kokostar55

kokostar55

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Star vb. İnternetten Video izleme sorununun ÇÖZÜMÜ !
Öncelikle merhaba :D

Hep merak ederdim miilet neden böyle konualr hakkında bilgi veriyor bunlar yardımlaşma manyağı mı diye. ben öyle değilim haberiniz olsun :aha:
2 hafta önce samsung monte aldım. ve 2 haftadır youtube yada başka bir siteden video izleyemiyordum bağlantı kuruldu diyor, sonra hata veriyor beni çileden çıkartıyordu Monte'm.

ama sorunu çözdüm :yuru

Sadece vodafoneda denedim şimdiden söyleyeyim.

Eski cepten internetciler bilir, vodafoneda şidmi internet ayarı adı vodafone wap yada internet, erişim adı internet falandı. şidmi Vodafone live oldu, erişim adı vflive oldu. Fark ettiniz mi bilmiyorum ama net de yavaşladı.

Arkadaşımda samsung star var, youtube dan video o izliyor, ben izleyemiyordum. Baktım onun net ayarları eskisi gibi ( alta yazacağım ). Bende dedim değiştireyim zaten ezbere biliyorum :aha:
Ve yaptım oldu. Çok canımı sıkmıştı. alın canını okuyun şimdi :D
ben şu anda youtube dan video izlayabiliyorum. Eskiden bolttan bekliyorduk minick ekranla videoyu :)

Ayar adı

Vodafone İnternet

bu sanırım etkilemez ama ben ne olur ne olmaz diye değiştirmiyorum.

Erişim adı

internet

burada vflive yazıyor olabilir, değiştirin onu sorun %80 bundan!

kullanıcı adı parola zaten
vodafone --Vodafone için!

protkol http

anasayfa url si
http://wap.vodafone.com.tr
--Vodafone için!
ben bunu da silerdim. artık silmiyorum bundan da olabilir :D

proxy adresi
212.65.136.226:9401
--Vodafone için!

gelişmişlerde herşeyi kapatın. Trafik sınıfı abone.

telefon çekiyorsa girer herhalde :d:

deneyin bakalım. Bu cevabı forumda göremedim. Umarım açılmamıştır arattım valla :D

sorunuz olursa cevap vereyim arada bir bakarım.:naughty:

• Beğen
Tepkiler: darbestyle

TasteKiN

TasteKiN

Üye
öyle bir sorun yoktu ki zate :)

esercan_

esercan_

Üye
Var ben yaşıyorum :)

tayyfunn

Üye
türkcell kullananlar için ne yapıcaz???? birde wifiyle bağlandığımızda?????

--------------- Ekleme ---------------

bence tel.in en üyük sorunu bu.... yani nokıa faceteki videoları çatır çatır açıyor.... tel.den bu yüzden soğuyo insan.... bolt un yeni sürümü oluyor dediler küçüçük ekran ve çok bekletiyor.... bazende açılmıyor.... şimdi bu sorun çözüldü mü? bilen yapan var mı.... ama wifiyle bağlananlar için soruyorummm?????

baranselona

baranselona

Üye
türkcell kullananlar için ne yapıcaz???? birde wifiyle bağlandığımızda?????

--------------- Ekleme ---------------

bence tel.in en üyük sorunu bu.... yani nokıa faceteki videoları çatır çatır açıyor.... tel.den bu yüzden soğuyo insan.... bolt un yeni sürümü oluyor dediler küçüçük ekran ve çok bekletiyor.... bazende açılmıyor.... şimdi bu sorun çözüldü mü? bilen yapan var mı.... ama wifiyle bağlananlar için soruyorummm?????

turkcell kullananların yapacağı şey çok daha basit ücretsiz olarak wap yazıp 2222 ye göndericek ve ayarlar en geç 5 dk da gelecek ve VOD ayarlarından turkcell wap seçilecek

aynı şey wifi içinde geçerli wifi modeme bağlandıktan sonra VOD ayarları wifi modeminiz olarak seçilecek

telefonun sorunu bu derken?? facebook vb.. flaş 10.1 isteyen sitelerde android 2.2 li cihazların bağzılarında izleniyor ve s^3 lü cühazlarda izleniyor siz hangi nokiada facede çatır çatır video izlediniz n8 de c7 de falan mı??

bolta face videoları tam ekran açılmıyor telefonun kendi tarayıcısından touch faceden videoların bağzılarını indirerek izleyebiliyoruz bağzılarındada çözünürlük yüksek halde iniyor ve izleyemiyoruz

emrepreston

emrepreston

Üye
ben turkcell kullanıyorum ve s5603 üm var arkadaşlar.. youtube a giriyorum bağlanıyor bağlantı kuruldu diyor hemen ardından internet kesiliyor.. kullanım tutarı bildirimi çıkıyor ve açmıyor videoyu.. yardım ederseniz sevinirim..

sonlevent36

sonlevent36

Üye
Arkadaşlar ben de Monte ve Turkcell kullanıcısıyım, m.youtube.com'dan wireless ile ya da 3g çekerken girersem rahat video izleyebiliyorum, ama onun dışında 3g çekmiyorsa(ya da internet hızı iyi değilse) bağlantı hatası veriyor.

tayyfunn

Üye
turkcell kullananların yapacağı şey çok daha basit ücretsiz olarak wap yazıp 2222 ye göndericek ve ayarlar en geç 5 dk da gelecek ve VOD ayarlarından turkcell wap seçilecek

aynı şey wifi içinde geçerli wifi modeme bağlandıktan sonra VOD ayarları wifi modeminiz olarak seçilecek

telefonun sorunu bu derken?? facebook vb.. flaş 10.1 isteyen sitelerde android 2.2 li cihazların bağzılarında izleniyor ve s^3 lü cühazlarda izleniyor siz hangi nokiada facede çatır çatır video izlediniz n8 de c7 de falan mı??

bolta face videoları tam ekran açılmıyor telefonun kendi tarayıcısından touch faceden videoların bağzılarını indirerek izleyebiliyoruz bağzılarındada çözünürlük yüksek halde iniyor ve izleyemiyoruz

sağoalsın....valla benim ark.da nokıanın 5320 gibi tam hatırlamıyorum yanı kırmızı 5800 dan bi önceki model o bile android sistemli diil ama facete herhangi bi videoyu açtı seyrettik....

erbey22

Üye
Uygulamalardan VOD ayarları ISP Seçilecek Türkcell Kullanıyorum int paket üyeliğim var 5 Gb Tvde İzliyorum Youtube de giriyorum face pek kullanmıyorum m.youtube.com veya m.dailymotion.com adreslerine girip video izleyebilirsin
ayrıca tv.spb.com/web adresindende canlı 10 civarı türk 100den fazla yabancı kanal izleyebilirsin.
m.küre.tv Kurtlar Vadisini Yolda Bile izleyebiliyorum :)) çözemeyen arkadşlar pm atsın yardımcı oLurum..

darbestyle

darbestyle

Üye
arkadaş dogru soyluor aynı sorun bendede vardı.baglantı hatası diordu.şuan yaptım çalışıyo.fakat vodafone bu ara bedava interneti var.apn noktasını internet yapınca kontör gidiyor...

esercan_

esercan_

Üye
video izleme sorununu haletim :D:D

15097

15097

Üye

WAP yazıp 2222'ye göndermek samsung star telefonu desteklemiyor.

Criver

Üye
Saolasın :tşk:

msgölge

Üye
Eywallah kardeş işe yaradı sağolasın :D

Criver

Üye
Benim Avea hattım var Youtube Dan düz video izleyebiliyorum

15097

15097

Üye
düz video derken?

can3

Üye
düz video derken?

arkadaslar bende yaklask 5 ay monte kulanyom gayet memnunum bu montler icin 240x400 cözunurluk oyun ve uygulama sitleri varmdir ariyom bulamyom bir turlu. Simdidn tşk. Msjla atarsnz cok iyi etmis olrsnz rica.:)

kubilay96

kubilay96

Üye
Turkcell:
ayarlar>uygulama ayarları>medya oynatıcı>vod ayarları> turkcell wap(ilk cıkan)

rockinn2009

Üye
eyvallah kardeşim sayence kurtuldum yavaş lıktan düzeldi telefon bu arada Vodafone !!
:bann::bann::bann::bann:

Üst Alt