*Emre95
Üye
-
Konu Sahibi
-
BencedeGenel olarak yetersiz bi cihaz, sasrjının bu durumda olması normal.
monte kullanmadan yorum yapma normal kullanimla 5 gun gidiyor s
Bencede
ForeverAlone";4140287][COLOR="Red' Alıntı:monte kullanmadan yorum yapma normal kullanimla 5 gun gidiyor s
arji
5 Gün gidiyor demek. Bunu bana kanıtlamalısın o halde.. Ben kullanmadım ama arkadaslarımda var onlardan duyduklarım ve gördüklerim bunlar
zaten montenin şarzı az kullanımda 4 günü rahat buluyor.. ellemediğin zaman 5-6 günüde çıkarıyor...
Sistem boşta değerleriyle konusmayalım. Bu sahtekàrlık olur. Mesela sen satıcısın bana sarj süresinin 5 gün olduğunu söylüyorsun, bende ona güvenerek alıyorum ben telefonu bir yere bırakmak için almıyorum.
sistem bosta degil normal gunde toplam 15dk konusursan 10dk wifi 5dkda mesaj yazarsan 5 gun gdiyor.Kendimden biliyorum.Eger gunde 30-40dk konusursan 1saat wifi 1.saat boyu mesajlasirsan 4 gun gidiyor.
Sistem boşta değerleriyle konusmayalım. Bu sahtekàrlık olur. Mesela sen satıcısın bana sarj süresinin 5 gün olduğunu söylüyorsun, bende ona güvenerek alıyorum ben telefonu bir yere bırakmak için almıyorum.
Kışkırtıcı mesajlar yazmayın baylar, şurada birşey tartışıyoruz bari düzgün yapalım.. Milamper derecesine göre değerlendirelim buyrun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?