hisisman
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu editleme işlemi nasıl yapılıyor? Açıklarsanız çok sevinirim gerçekten.
Bu arada bende de xxja4 yüklü. Yukarıda anlattıklarınıza ek olarak task manager özelliği de var, ayrıca hiçbir sorunum yok. Aksine telefon daha stabil hale geldi diyebilirim. Orjinal FW yüklüyken şebeke evin bazı yerlerinde çekmiyordu. XXJA4'ü yükledikten sonra böyle bir sorunum da kalmadı neden bilemiyorum.
Ayrıca daha önce Qwerty klavye olan FW yükledim ama orjinal klavyesinden sonra bu klavye hiç hoşuma gitmedi. Öceden uzandığım yerde mesaj yazabiliyorken bunda bırakın uzanmayı az bi yan çevirsem hemen Qwerty klavye moduna geçiyordu. Uzanırken bu klavyeyi kullanmak pek işime gelmedi. Son yüklediğim XXJA4'ten sonra Qwerty klavyeyi java uygulaması olarak (jar) yükledim ve öyle kullanıyorum. Yani sadece istediğim zaman kullanıyorum ve gayet de memnunum.
(Qwerty klavye kullanan arkadaşlar bunlara katılmayabilirler memnun olabilirler. Yorum yazarlarsa yüklemek isteyen arkadaşlar için yardımcı olabiliriz..)
kardeş bende mfjf1 e hero mod yükledim çok güzel ama istersen şunuda deneyebilirsiz : jtjl2 yi yüklerken csc dosyasını xxla4 ünkiyle değiştir arka plan teması jtjl2 ye geliyo bn yaptım çok güzel oldu. hero moduda denedim çok kastığı için yeniden jtjl2 yükledim sorunsuz çalışıyor ben günden güne monteme daha bi bağlanıyorum
task manager le navigasyonu nasıl ayarladınmfjf1 e hero mod benim telefonda da çok kastı. Sonra temayı devre dışı bıraktım. Şimdi JTJTL2 görünümünde + navigasyon + task manager
navigasyonla birlikte task manager yüklü olduğu için biraz kasma oluyor tabi ama kesinlikle hero mod kadar değil
kardeş bende mfjf1 e hero mod yükledim çok güzel ama istersen şunuda deneyebilirsiz : jtjl2 yi yüklerken csc dosyasını xxla4 ünkiyle değiştir arka plan teması jtjl2 ye geliyo bn yaptım çok güzel oldu. hero moduda denedim çok kastığı için yeniden jtjl2 yükledim sorunsuz çalışıyor ben günden güne monteme daha bi bağlanıyorum
arkadaşlar, size benden ipucu, bu kıyağımı unutmayın, firmware yükleyince ayarları baştan yapma derdi kalmadı, şimdi örneğin kullandığınız firmware jtjl2, kurarken factory fs seçip kurdunuz, yeni firmware kurarken de o firmwarenin factory fs sini seçiyosunuzdur, o factory fs yi seçmeyin, gerisini seçin, format atılmayacak, firmware değişecek ama ayarlar aynı kalacak, ben böyle yapıyorum ve oyunlarım silinmiyor, resimlerim felan oluyor, hiçbirine zarar gelmiyor, o yüzden firmware yüklerken, firmwarenin factory fs dosyasını seçmeyin, boş bırakın, firmwarede hiçbir sorun olmuyor, verileriniz aynen kalıyor, yalnız firmware yükleme bitince, kendi kendine başlamayabilir, o yüzden sorun var demeyin, factory seçmediğiniz için öyle olacak, ama batarya çıkarıp takın, başlatın, mesela taskmanager vardı bende xxja4, jtjl2 geçeyim dedim, factory fs seçmedim, attım firmwareyi... qwerty geldi, her şey çok normal, verilerim aynen duruyor, valla bu benim çok işime yaradı, firmware yüklerken factory fs yi seçmeyiniz, göreceksiniz faydasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?