Samsung Monte XXJA4(Mutli-Task FW) üzerinde küçük oynamalar yapabilirmiyiz ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fyaglikara

fyaglikara

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte XXJA4(Mutli-Task FW) üzerinde küçük oynamalar yapabilirmiyiz ??
Meraba MaxiCep kullanıcıları. Uzun Zamandır Monte ile ilgili çalısmları bu forumdan takip ediyo ve begendiklerimi kendi Montemde uyguluyorum .. tabi şüphesiz en güzel çalısma Monteyi Java tabanlı sıradan bi telefon olmaktan çıkaran Mutli-Tasking Fw yani XXJA4..

çok şükür ki bu yazılım benim telefonumda gerçekten stabil olarak calısıyo hiç bi problemi yok ayrıca normal fw lerden çok çok daha hızlı ancak beni rahatsız eden bi yanı var oda teması daha doqrusu tema renkleri , yani verdigim resimlerdeki olay =)

Bu resimlerdeki arkafon rengi olan Kahverengimsi şey.. yani "Rythmical surface" teması yerine montenin kendi orjinal "Siyah" temasını koyamamyız mı ? bu konuda yardımlarınızı beklirom lütfen =)

Eğer bu mümkün olursa Telfonuma Aşık olucam =) yoksa walla satcam artık ya ayar olum =)

ekremozo

ekremozo

Üye
sen direk xxja4 yukleyınce task manager geldi mi? dil türlçe mi bu arada?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
sen direk xxja4 yukleyınce task manager geldi mi? dil türlçe mi bu arada?

evet xxja4 direk taskmanager var. Arkadaşım bence kötü değil tema hele de yeşil olanı düz siyahtan çok daha güzel...

ekremozo

ekremozo

Üye
dil? Türkçe mi ?

sckn07

Üye
evet arkadaşlar bu sürümde türkçe dil desteği var menü resimleri daha kibar ve telefonda hızlı çalışıyor

fyaglikara

fyaglikara

Üye
    Konu Sahibi
Ya Fw süper benim telefonumda da çok iyi çalısıyo (bazı arkadaslarınkinde problem çıkardı kamerada felan) ama ben su renk olayında hala ısrarcıyım ya yokmu bi yolu bunun ?

ekremozo

ekremozo

Üye
hacı resımden net anlaşılmıyorda renk olayı nedir acaba? anlamadım tam olarak??

--------------- Ekleme ---------------

birde bunu nerden indrecez _?

fyaglikara

fyaglikara

Üye
    Konu Sahibi
hacı resımden net anlaşılmıyorda renk olayı nedir acaba? anlamadım tam olarak??

--------------- Ekleme ---------------

birde bunu nerden indrecez _?
Temadan bahsediyorum kardesim =) yani resimde görünen arka plan varya kahverengimsi bi ton =) onun yerine montenin orjinal sihay temasını nasıl koyabiliriz diye soruyorum ?

Firmware i indirmek istiyosan M3LiH arkadasımızın konusundan yararlanabilirsin
http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-task-manager-en-sorunsuz-firmware-burada-416748.html

ekremozo

ekremozo

Üye
hacı bu fw yı yukledım hakkaten renkler biraz iğrenç :)

benım kamera çalışmıyor bu arada yaa... o çok kotu :)

fyaglikara

fyaglikara

Üye
    Konu Sahibi
hacı bu fw yı yukledım hakkaten renkler biraz iğrenç :)

benım kamera çalışmıyor bu arada yaa... o çok kotu :)

evet kardesim ya bazı montelerde o sorun oluyo ama nedense bazılarında olmuyo =(( mesela benimkine su ana kadar 2 fw denendi hiç bir problem yok eger bu fw problem çıkarıyosa tavsiyem Qwerty içeren Firmware dir

TasteKiN Arkadasımızın Konusundan bulabilirsin

http://www.maxicep.com/samsung/s5620jtjl-samsung-monte-orjinal-yatay-ekran-qwerty-klavye-441077.html

ayrıca ben bu firmwareden XXJA4 döndügümde hiç bi sorun olmamıstı bi dene istersen

ekremozo

ekremozo

Üye
dün yaptım ben... öcne kuverty klavyeli denedim sonra xxja4 denedim ama kamera gene aynıydı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt