samsung monte s5620 için jtjl2 ve xxja4 fw lerini birbirine editlemek istiyorum....!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

hisisman

Üye
    Konu Sahibi
samsung monte s5620 için jtjl2 ve xxja4 fw lerini birbirine editlemek istiyorum....!!!!!
arkadaşlar ben telefonuma hem xxja4(orjinal değil) hem jtjl2(orjinal) yükledim. xxja4 kamera hatası veriyor ve t9 u çalışmıyor ama buna karşolık arka plan teması var ve iconları çok nazik. jtjl2 nin se hiçbir sorunu yok ve sorunsuz olarak çalışıyor ama arka plan teması yok ve iconları çok kaba. ben bu iki fw yi editleyip başka bir fw yapmak istiyorum.
yapmak istediğim fw nin özellikleri:
-kamerası çalışsın
-t9 u olsun
-qwerty klawyesi olsun
-arka plan teması istiyorum ..... :)
KONUYA HAKİM OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM LÜTFEEEENN ..!!!!! :)

hisisman

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar fw yi yükledim sorunsuz çalışıyor. :) başka bir konu açtım oraya linkini atacağım . şuan boxca.com sitesine yükleniyor :)

kdz

Üye
Bu editleme işlemi nasıl yapılıyor? Açıklarsanız çok sevinirim gerçekten.

Bu arada bende de xxja4 yüklü. Yukarıda anlattıklarınıza ek olarak task manager özelliği de var, ayrıca hiçbir sorunum yok. Aksine telefon daha stabil hale geldi diyebilirim. Orjinal FW yüklüyken şebeke evin bazı yerlerinde çekmiyordu. XXJA4'ü yükledikten sonra böyle bir sorunum da kalmadı neden bilemiyorum.

Ayrıca daha önce Qwerty klavye olan FW yükledim ama orjinal klavyesinden sonra bu klavye hiç hoşuma gitmedi. Öceden uzandığım yerde mesaj yazabiliyorken bunda bırakın uzanmayı az bi yan çevirsem hemen Qwerty klavye moduna geçiyordu. Uzanırken bu klavyeyi kullanmak pek işime gelmedi. Son yüklediğim XXJA4'ten sonra Qwerty klavyeyi java uygulaması olarak (jar) yükledim ve öyle kullanıyorum. Yani sadece istediğim zaman kullanıyorum ve gayet de memnunum.
(Qwerty klavye kullanan arkadaşlar bunlara katılmayabilirler memnun olabilirler. Yorum yazarlarsa yüklemek isteyen arkadaşlar için yardımcı olabiliriz...)

hisisman

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sende jtjl2 ve xxja4 ün fw si mevcutmu?

a9z0a9z0

Üye
Bu editleme işlemi nasıl yapılıyor? Açıklarsanız çok sevinirim gerçekten.

Bu arada bende de xxja4 yüklü. Yukarıda anlattıklarınıza ek olarak task manager özelliği de var, ayrıca hiçbir sorunum yok. Aksine telefon daha stabil hale geldi diyebilirim. Orjinal FW yüklüyken şebeke evin bazı yerlerinde çekmiyordu. XXJA4'ü yükledikten sonra böyle bir sorunum da kalmadı neden bilemiyorum.

Ayrıca daha önce Qwerty klavye olan FW yükledim ama orjinal klavyesinden sonra bu klavye hiç hoşuma gitmedi. Öceden uzandığım yerde mesaj yazabiliyorken bunda bırakın uzanmayı az bi yan çevirsem hemen Qwerty klavye moduna geçiyordu. Uzanırken bu klavyeyi kullanmak pek işime gelmedi. Son yüklediğim XXJA4'ten sonra Qwerty klavyeyi java uygulaması olarak (jar) yükledim ve öyle kullanıyorum. Yani sadece istediğim zaman kullanıyorum ve gayet de memnunum.
(Qwerty klavye kullanan arkadaşlar bunlara katılmayabilirler memnun olabilirler. Yorum yazarlarsa yüklemek isteyen arkadaşlar için yardımcı olabiliriz..)

Editleme işlemi şöyle yapılıyor

mesela jtjl2 nin rc1 dosyasını değilde xxja4 ün rc1 ini telefona yüklüyorsun. :)

tamamen şans işi çalışırsa çalışır çalışmazsa çalışmaz :)

hisisman

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bu işlemler genelde fw editlemede sorun var.eger fw yi yüklediğinde ekran ters dönmüyorsa donanımsal bi sorun yok demektir.ben fw yi yükledim telefonuma.hiç bir sorunla karşılaşmadım. :) kdz kardeş sende hangi fw ler mevcut?

kdz

Üye
Teşekkürler arkadaşlar... Bende şu an MFJF1 (hero mod) yüklü bunu kullanıyorum. Navigasyon ve task manager kullanıyorum yani. Navigasyonda hiçbir sorun yok gayet memnunum. Task manager orfinali gibi olmadığı için pek memnun kalmadım ama yine de uygulamalar arasında geçiş yapmada işe yarıyor.

DAha önce yüklediğim FW'ler : JTJL2, XXJA4, MFJF1
"hisisman" kadeş mevcut FW'ler ise : JTJL2, XXJA4, MFJF1, MFJF1(hero mod)

İnternetim kotalı olmasa daha denemeyi düşündüğüm şeyler var ama malesef şimdiden kotayı doldurdum ikinci hafta olmadan :hmmm

hisisman

Üye
    Konu Sahibi
:) kardeş bende mfjf1 e hero mod yükledim :) çok güzel :) ama istersen şunuda deneyebilirsiz : jtjl2 yi yüklerken csc dosyasını xxla4 ünkiyle değiştir arka plan teması jtjl2 ye geliyo bn yaptım çok güzel oldu. hero moduda denedim çok kastığı için yeniden jtjl2 yükledim :) sorunsuz çalışıyor :) ben günden güne monteme daha bi bağlanıyorum :)

kdz

Üye
:) kardeş bende mfjf1 e hero mod yükledim :) çok güzel :) ama istersen şunuda deneyebilirsiz : jtjl2 yi yüklerken csc dosyasını xxla4 ünkiyle değiştir arka plan teması jtjl2 ye geliyo bn yaptım çok güzel oldu. hero moduda denedim çok kastığı için yeniden jtjl2 yükledim :) sorunsuz çalışıyor :) ben günden güne monteme daha bi bağlanıyorum :)

mfjf1 e hero mod benim telefonda da çok kastı. Sonra temayı devre dışı bıraktım. Şimdi JTJTL2 görünümünde + navigasyon + task manager :good:
navigasyonla birlikte task manager yüklü olduğu için biraz kasma oluyor tabi ama kesinlikle hero mod kadar değil :oke:

hisisman

Üye
    Konu Sahibi
:) evt kdz kardeş ama anladığım kadarıyla sende qwerty klavye yok :) bir de arka plan teması nasıl? benim telefonda şuan jtjl2 yüklü çok hoşuma gitti :)

kdz

Üye
Dahili olarak yok java uygulaması olarak yükledim. Sadece istediğim zamanlarda kullanıyorum ve memnunum. Q klavyeyle ilgili olarak yukarıda düşündüklerimi söylemiştim...
Şu anda hiçbir şekilde tema yok. Yazı tipi mfjf1 hero mod ile aynı hoşuma gitmişti çünkü :) Montenin orjinal fontları pek hoşuma gitmiyor açıkçası. Ama FW değişikliği yapacağım zaman bahsettiğin xxla4 temasını da deniycem. Baya övünce merak ettim :)

hisisman

Üye
    Konu Sahibi
kardes bn suan monteme iphone yukledm bayaa hosuma gitti :) suan iphone tema kullaniorm

kdz

Üye
Kasma falan yapıyor mu bu iphone tema? Veya sıkıntı çıkarıyor mu? Ben sorunsuz çalışan tema görmedim de :hmmm

onurx23

onurx23

Üye
:))

sinanpp

sinanpp

Üye
Bende şu an MFJF1 (hero mod) yüklü bunu kullanıyorum :good:

denizkrdnz

denizkrdnz

Üye
mfjf1 e hero mod benim telefonda da çok kastı. Sonra temayı devre dışı bıraktım. Şimdi JTJTL2 görünümünde + navigasyon + task manager :good:
navigasyonla birlikte task manager yüklü olduğu için biraz kasma oluyor tabi ama kesinlikle hero mod kadar değil :oke:
task manager le navigasyonu nasıl ayarladın :D yani sendeki olmuş herhalde mfjf1 le birlesştirdiğin JTJL2 nin linklerini atsan denicem bende çünkü :D Bide hangi dosyalarını değiştiripde ayarını uydurdun ?
konu biraz eski ama:)

makkaveli

makkaveli

Üye
xxja4 taskmanager fwsi olan ordaki rsrc1 dosyasını koysın ben nasıl yapılcanığını biliyorum

tlfonda
* qwerty
*task manager
*arka plan tema oluyo ayrıca kamera da sorunsuz yani bi nevi jtjl2 ama tema + taskmagerli :D

hadi hemen xxja4 taskmager fwsinin rsrc1 dosyasını upload edin rapidshare

makkaveli

makkaveli

Üye

xxla4 demişsin o xxja4 mü , bi de xxja4 de tema yeşil kareli , jtjlde deiştirince o yeşil kare tema geliyomu ve qwerty de bi tuş görünmüyodu bi videoda ... sorun yoksa bu anlatılan larda hemen kurayım ama jtjl yüklü bende şuan csc olarak üstünemi atsam yoksa tam format atarkenmi atsam csc yi , sen nasıl yaptın kardeş ayrıntılı bilgi lütfen

makkaveli

makkaveli

Üye
arkadaşlar, size benden ipucu, bu kıyağımı unutmayın, firmware yükleyince ayarları baştan yapma derdi kalmadı, şimdi örneğin kullandığınız firmware jtjl2, kurarken factory fs seçip kurdunuz, yeni firmware kurarken de o firmwarenin factory fs sini seçiyosunuzdur, o factory fs yi seçmeyin, gerisini seçin, format atılmayacak, firmware değişecek ama ayarlar aynı kalacak, ben böyle yapıyorum ve oyunlarım silinmiyor, resimlerim felan oluyor, hiçbirine zarar gelmiyor, o yüzden firmware yüklerken, firmwarenin factory fs dosyasını seçmeyin, boş bırakın, firmwarede hiçbir sorun olmuyor, verileriniz aynen kalıyor, yalnız firmware yükleme bitince, kendi kendine başlamayabilir, o yüzden sorun var demeyin, factory seçmediğiniz için öyle olacak, ama batarya çıkarıp takın, başlatın, mesela taskmanager vardı bende xxja4, jtjl2 geçeyim dedim, factory fs seçmedim, attım firmwareyi... qwerty geldi, her şey çok normal, verilerim aynen duruyor, valla bu benim çok işime yaradı, firmware yüklerken factory fs yi seçmeyiniz, göreceksiniz faydasını :D

• Beğen
Tepkiler: XYARGICX
XYARGICX

XYARGICX

Üye
arkadaşlar, size benden ipucu, bu kıyağımı unutmayın, firmware yükleyince ayarları baştan yapma derdi kalmadı, şimdi örneğin kullandığınız firmware jtjl2, kurarken factory fs seçip kurdunuz, yeni firmware kurarken de o firmwarenin factory fs sini seçiyosunuzdur, o factory fs yi seçmeyin, gerisini seçin, format atılmayacak, firmware değişecek ama ayarlar aynı kalacak, ben böyle yapıyorum ve oyunlarım silinmiyor, resimlerim felan oluyor, hiçbirine zarar gelmiyor, o yüzden firmware yüklerken, firmwarenin factory fs dosyasını seçmeyin, boş bırakın, firmwarede hiçbir sorun olmuyor, verileriniz aynen kalıyor, yalnız firmware yükleme bitince, kendi kendine başlamayabilir, o yüzden sorun var demeyin, factory seçmediğiniz için öyle olacak, ama batarya çıkarıp takın, başlatın, mesela taskmanager vardı bende xxja4, jtjl2 geçeyim dedim, factory fs seçmedim, attım firmwareyi... qwerty geldi, her şey çok normal, verilerim aynen duruyor, valla bu benim çok işime yaradı, firmware yüklerken factory fs yi seçmeyiniz, göreceksiniz faydasını :D

Buna benzer birşeyler yapmak aklıma geliyordu fakat hangi dosyalarla oynayacağımı çözemiyordum, bu bilgi için çok teşekkürler, denemeye değer..

Üst Alt