Samsung Monte(s5620) için google map 3.0 yakında!

Sponsorlu Bağlantılar

kütting

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte(s5620) için google map 3.0 yakında!
Samsung çağrı merkezi, siteleri üzerinden yaptığım şikayet sonucu az önce beni aradı, ve önümüzdeki ay yetkili servislerde yaptırabileceğimiz bir yazılım update ile google map 3.0 a kavuşacağımız söyledi:evet:
Task manager ugulamasının TR deki cihazlarda desteklenmediğini de belirttiler, ben firmware update ile bu özelliğe kavuşabilirmiyiz diye sorunca yazılımsal olarak böyle bir müdahalede bulunsanız bile donanımsal olarak desteklenmiycektir cevabını aldım. Önümüzdeki ay bir samsung yetkili servisine uğramayı unutmayın google map 3.0 için:oke:

• Beğen
Tepkiler: M3L!H, nurullahy06, FbSeLiM ve 2 diğerleri

M3L!H

M3L!H

Üye
Bende iki telefon arasında kaldım. Monte'mi iPhone 3G'mi diye.. Ama monte almayacağım.. :)

GrafiXer

GrafiXer

Üye
Merhaba arkadaşlar Google Maps 3.0.2 tr versiyonunu sizile paylaşıyorum Diğer Linkler ölmüş Buyrun.

İndirme Linki:

:evet:

emrepreston

emrepreston

Üye
Bende iki telefon arasında kaldım. Monte'mi iPhone 3G'mi diye.. Ama monte almayacağım.. :)

eğer iPhone 3G ye yeticek kadar para ayırabiliyorsan "HTC Touch 2" al derim... İnan bana dokunmatiği 3. nesil iPod Touch tan falan daha iyi.. 5 parmak q klavye yazabiliyorsun :D Telefon kullandığını hissediyor insan :) :oke:

nurullahy06

Üye
haziran ayında mı yani servise götürmeliyiz ayrıca samsung a telpa mı başarı mı bakıyor arkadaşlar

TheHoc

TheHoc

Üye
samsunga telpa bakıyor

Üst Alt