Samsung Monte İçin Talking Tom Cat 2 veya Puppy Talk ??

cgt

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte İçin Talking Tom Cat 2 veya Puppy Talk ??
Samsung Monte İçin Talking Tom Cat 2 veya Puppy Talk bulamadım öyle ses inceltici uygulamalar link verirmisinizzz!????

bilgisayar içindir

samsung star monte corby gibi modeller belli bir ücret(50 tl) karşılıgında android oluyomuş ama telefonun garantisi gidiyor.

Monte android işletim sistemini kaldırabilecek belleğe sahip değil.Bunun için donanımsal değişikliğe gidilmesi gerekiyor.Ayrıca monte android olmuyor sadece android benzeri kopya yapılıyor.

sadece jet için deil ben veriyim :http://www.maxicep.com/samsung-uygu...l-gir-iceri-indir-sadece-jet-icin-575304.html
Samsung Monte İçin Talking Tom Cat 2 veya Puppy Talk bulamadım öyle ses inceltici uygulamalar link verirmisinizzz!????

----------Eklendi @ 13:20:23 ---------- Yazıldı @ 13:17:24 ----------

ama android özellikleri de oluyor mesela android market gibi[QUOTE="ForeverAlone";4229707]Monte android işletim sistemini kaldırabilecek belleğe sahip değil.Bunun için donanımsal değişikliğe gidilmesi gerekiyor.Ayrıca monte android olmuyor sadece android benzeri kopya yapılıyor.[/QUOTE]

turkcel t 10 androidi kaldıracakta monte kaldırmayacak ayrıca bunun videoları war garanti bittikten sonra yapılsa super olur

arkadaşlarlar sallamayın android monte star v.b telefonlara olmaz youtube gördüğünüz ve inandığınız şeyler android veya ios temalarıdır benim montemdede o temalar var fakat neden benim telefonumda android oyunlar açılmıyor kısa bir araştırmayla bunların hepsini bulabilrsiniz