Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Monte Hiç Açılmıyor :( yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
angeldes
Üye
Konu Sahibi
Samsung Monte Hiç Açılmıyor :( yardım
arkadaşlar dün akşam canım sıkıldıgı için montenin firmware değiştiriyordum download modu kapandı ve baglantı kesildi şimdi telefonu açmaya çalışıyorum açılmıyor ekran görüntüsü vb hiç bişey gelmiyor sizce ne yapmalıyım garantiyemi veriyim :?
Hangi Firmwareyi attın? (istersen hero modu vereyim) Monte için Ben kendime yaptım Güzel oldu ama canımı sıktı değiştircem
angeldes
Üye
Konu Sahibi
download moduna gelmiyor gelse yaparım kendim zatende telefoncu nasıl flash atıcak :? garantiye daha önce 2 kez götürdüm firmware güncellemesi yaparken bozmustum tamir etmistiler belki yine yaparlar
ewirhan
Üye
Sakın telefoncuya falan verme box ile uğraşırlar olmaz jtag ile yazılım yüklenmesi lazım garantiden bedavaya yaparsın özşahin iletişime yolla
jetgil
Üye
şarjı bitmiş olabilir telefonun şarja tak biraz durduktan sonra tekrar dene
angeldes
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler garantiye verdim mecburi telefonun pertinin çıktıgını söyledi ben öyle düşünüyordum neyse bekliyorum ve. Aurass monte hero mod 1.7 beta kullanıcısıyım herşeyi kendime göre düzenledim telefon zaten o moddayken bozuldu