enes853
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sen telefonunu C5-03 veya 5800 mı sandınSamsung Monte almayacaktın...
Arkadaşlar Samsung Monte aldım 1 saat önce . müzik çalara girdim cıktım fakat anasayfada muzık caların kutusu kaldı bir türlü kapatamadım . Ne yapmam gerekıyor arka planda calısan programları görüp kapatmak ıcın
----------Eklendi @ 19:49:06 ---------- Yazıldı @ 19:05:20 ----------
Lütfen yardım....
@Sertug1991, Symbian işletim sistemi ve 600 MHz işlemciye sahip bir telefon; nasıl olur da işlemcisinin birle olduğundan emin olmadığımız işletim sistemi bulunmayan uyduruk bir telefondan daha düşük görülür anlamıyorum. Akıllı telefonlar, bir özellik telefonunu her yerde yenebilir
----------Eklendi @ 20:22:34 ---------- Yazıldı @ 20:19:39 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu adrese bir bak. Yazarların Monteye verdiği not koca bir 0. Yalnızca diğer telefonları bilmeyenler bunları alıyor. Arkadaşlarımın çoğunda Monte var. Ben c5-03 aldım. Ağızlarının suyu aktı telefona, 5 dk elimde kalmıyor
@Sertug1991, Symbian işletim sistemi ve 600 MHz işlemciye sahip bir telefon; nasıl olur da işlemcisinin birle olduğundan emin olmadığımız işletim sistemi bulunmayan uyduruk bir telefondan daha düşük görülür anlamıyorum. Akıllı telefonlar, bir özellik telefonunu her yerde yenebilir
Şu adrese bir bak. Yazarların Monteye verdiği not koca bir 0. Yalnızca diğer telefonları bilmeyenler bunları alıyor. Arkadaşlarımın çoğunda Monte var. Ben c5-03 aldım. Ağızlarının suyu aktı telefona, 5 dk elimde kalmıyor
bide hiç bilmedikleri kullanmadıkları bi telefonu gidip internetten okuduklarıyla değerlendirip sonrada bilgiç bilgiç konuşmuyorlarmı...
c5-03 = dandik symbian-40 mb hafıza(montde 200 mb) sana şöyle söyliyim c5-03 e uygulamaların bazılarını tel hafızasına yükle hani şu 40 mb gibi küçücük hafızayasonrada telefonun tuş kilidini aç cidden çok ağır bi işletim sistemi hafif yüklendimmi gözle görülüyor zaten.. 600 mhz sadece göz boyama gibi bişey vodafone 945 tede 600 mhz işlemci var 320 lira androidli c5-03 e fark atar.. düşünün artık..
ha daha sen widgetin ne olduğunu bile bilmiyosundursymbian eski sürümlerde böyle bi özellik olmadığı için...
sen c5-03 aldın monte kullananların ağzının suyu aktı hıbuna kendinde inandın mı?
ha tabi sende görüntülü konuşmada yok dimi - ayrıca ekranın rezistif yani basmatik... montenin kapasitif ekranındanda haberin yoktur senin..
hadi kardeşim sen şu telefonları karşılaştırmadan önce bi kullananlara sor bi araştır sonra gel... phone arena gibi sitelerden önce bi canlı gör
5800a verdikleri notu görünce sitenin ne kadar yanlı olduğunu gördüm,Allahımın takozu ya.arkadaşımda var cebime koyuyum diyorum kapkalın.iyi özellikleri olabilir ama sırf bile yeter bir telefonun alınmaması icin.İkincisi ise resmen basmatik,gidin monteyle 5800ın dokunmatiğini bir karsılastırın .arkadışmda bahsettiğim telefon var,dokunmatiğini görünce şok oldu
Bende senin kadar Samsung yanlısı görmedim.
O kapasitif - rezistiv ekran kişiden kişiye değişiyor, ben 2 kapasitif ekranlı tel. kullandım ; Galaxy Gio ve Monte. İkisinde de 5800 gibi rahat edemedim çünkü elim ne zaman en ufak bir temasta bulunsa telefon işleme geçiyor özellikle kaydırmalı işlemlerde, rehber vs. gibi..
Bu özellik bana göre 5800 da daha rahat.
Ama dediğim gibi bu kişiden kişiye göre değişir sen BMW dersin o Mercedes der.
Zaten bu telefon tartışmaları herkesin aşırı derecede kendi telefonunu savunmasından kaynaklanıyor. Bende dahil..
eğer kapasitif-rezistif ekran kişiden kişiye değişseydi şu anda piyasada üretilen dokunmatik telefonların %90 ında kapasitif ekran kullanılmazdıı... evet bu teori ile herkesin kendi telefonunu savunduğuna güzel bi örnek teşkil etmiş oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?