samsung monte ANGRYBİRDS - DOODLE JUMP iphone stili ve FRUİT NİNJA yenileri ekleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

bayrakos

Üye
ya nası yüklencek bir sürü dosya var ?

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
ya nası yüklencek bir sürü dosya var ?

:\ indirdiginiz dosyayı direk telefona atın içini açmadan oyun hazırdır telefonunuza attıktan sonra bulup tıklayıp kurun ve oyunlara kaydolsun çok basit

bayrakos

Üye
anca çaktım saol :D

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
evet beyler zevkli bi oyun daha paylaşıyorum grafikleride güzel motorla hareket-yarış vb.. yapıyoruz ve motoru dengede tutmaya çalışıyoruz..

indirme linki

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
şimdide monte vb.. telefonlar için uyarlanmış olan FRUİT NİNJA oyununun java versyonunu paylaşıyorum

indirme linki

----------Eklendi @ 18:24:24 ---------- Yazıldı @ 18:13:03 ----------

evet ayrıca doodle jump oyununun çok daha güzel versyonunuda paylaşıyorum oyunda değişik bölümler mevcut kar-yeşillik gibi daha zevkli hale gelmiş

indirme linki

"forumdaki @patronus adlı arkadaştan alınmıştır montede denendi çok güzel çalışıyor "

hastroloji

hastroloji

Üye
ilk paylastıgın angry birds yüklenirken %72 de takılıyor :angry:

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
paylaştığım angry birds monte içindir boyutu 2-3 mb civarındadır boyut büyük olduğu için cihazınız kaldırmamış olabilir bence siz oyunlar bölümünde paylaşılmış olan daha basitleştrilmiş angry birds oyununu indirip kullanın

Sertug1991

Sertug1991

Üye
ellerine kollarına sağlık aradığım oyunlardı son paylaştıkların çok çok çok saol :):)

----------Eklendi @ 21:50:33 ---------- Yazıldı @ 21:43:02 ----------

birde son paylaştığın doodle jump'da sadece normali var karlı ve yeşillikli bölüm yok

hastroloji

hastroloji

Üye
paylaştığım angry birds monte içindir boyutu 2-3 mb civarındadır boyut büyük olduğu için cihazınız kaldırmamış olabilir bence siz oyunlar bölümünde paylaşılmış olan daha basitleştrilmiş angry birds oyununu indirip kullanın

Pekala teşekkurler.

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
ellerine kollarına sağlık aradığım oyunlardı son paylaştıkların çok çok çok saol :):)

----------Eklendi @ 21:50:33 ---------- Yazıldı @ 21:43:02 ----------

birde son paylaştığın doodle jump'da sadece normali var karlı ve yeşillikli bölüm yok

oyuna girdikten sonra oyunun ana menüsünde en alt sağ köşede sola çekin gibi bir yazı var onu sola çekin bölümü görürsünüz o bölümden istediğinizi seçerek oynayabilirsiniz

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Hmm çok tşkkrler birde tüm oyunları bir menüye ekleseniz daha güzel olur

enginerma

Üye
bana samsung monte güzel oyunlar atabilirmisiniz çok kıyak geçer bide ben mesaj yazarken ekranı yatay yapınca klavye hala dik onu nasıl yapıcam ayrıntılı bir şekilde anlatırmısınız
?

Criver

Üye
BN bunları İndiremedim depositfiles ta bir 400 sn sayıyo dönüyo bidaa baştan başlıyor nasıl indircez

15097

15097

Üye
deposit files'a koymasan iyi olurdu kardeş :( 500 saniye bekletiyor

Criver

Üye
Linkler Kırık beyler

15097

15097

Üye
500 saniye beklettikten sonra başa sarıyor? Nasıl indireceğim?

- - - Eklendi - - -

link kırık şimdide :( düzeltin şu linki

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
aynen ya

sefabektas25

Üye
arkadaşlar indiremiyorum multiupload dan yardım edin :(:off:

sercan42_

Üye
Reyiz linki yenilermisin