samsung monte acill.......... lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

escapes33

Üye
    Konu Sahibi
samsung monte acill.......... lütfen
slm arkadaşlar herkese..
yeni aldığım monte de bi sorunum var
bir yeri arayacağımda veya gelen bir aramada işlevleri kullanmak için (aramayı reddet, hoparlör, tuş takımı vs..) telefonun yanındaki kilit düğmesine basın diyor Bunu devre dışı bırakamazmıyız veya ne yapmam lazım..?
yorumlarınız için şimdiden teşkler...
 


omer490

omer490

Üye
Tabiki bole bişey mumkun değil.cunku tuş kilitsiz serbest bir ozellik olsaydı cihazla konuşurken.suratındaki surtunmeye bağlı olarak foksiyonlar calışırdı.
 

ANiill

Üye
evet onu kapatamıyoruz ama o kadar da acil bi konu değil sanki ha :D
 

escapes33

Üye
    Konu Sahibi
haklısın bu aklıma gelmemişti. cvp için tşkler...
 

mehparek

Üye
Ama biz ararken ve konuşurken kilitlenmiyor.O durumda da kilitlenmesi gerekmezmiydi,çünkü o zaman da yüzümüze sürtünebilir.Aslında bu, cevap verirken engelleyici bir faktör.Sırf bu nedenle telefonu çantadan çıkarıp cevap verinceye kadar,karşıdaki kapatıyor.Bu hiç de pratik olmayan bir şey.
 
baranselona

baranselona

Üye
biz ararkende kilitleniyor
 

maqrox

Üye
Bu sorunun tam tersi bi sorun yaşadığımı söyleyebilirim. Şöyle ki telefonun bir kaç kere yere düşmesinden kaynaklı olucak ki sağ kilit tuşu çok hassaslaştı. En ufak dokunmada hatta parmağın yakınlaşmasında bile aktifleşiyo. Yani telefonda konuşurken telefonu tutma biçimime göre farkında olmadan kilit açılıyo ve hoparlör vb. tuşlar isteğim dışı etkinleşiyo. Haline şükretmelisin =) Ayrıca bu sorunumu çözme yönünde tavsiyesi olan varsa memnuniyetle dinlerim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt