Emre-45
Üye
Samsung Monte 250 TL!!
Merhaba arkadaşlar..
Cihazım Wi-Fi 'li 3G 'li Navigasyon'lu kapasitif ultra hassas ekranlı Samsung Monte'dir.
Genel olarak temizdir. Zaten fotolarda herşey belli oluyor.
Kutusu kayıptır. Bulabilirsem yollarım ama yok olarak kabul edin. kutusu dışında aksesuarları vardır.
Garantisi vardır ama ne kadar oldugunu bilmiyorum.
Sıfırına 480-500 TL vermeye gerek yok.Burda bu cihaz 250 TL.
Ürünün en önemli özelliklerinden bazıları :
Üründe kapasitif dokunmatik ekran vardır yani Iphone ekranı.Diğer dokunmatik ekranlardan farklıdır ( Samsung Star , Nokia 5800 vb. ).Bu fark nedir ? diyeceksiniz..Bu telefondaki ekran sadece parmağı algılar.Böylece çok hassastır.
GPS ( Navigasyon ) vardır. Google Maps 3.0.2 yüklüdür ve navigasyon yapabilirsiniz...
Ürünün rengi çok az bulunan siyah-beyaz renktir.Çok şık durmaktadır...
Arkadaşlar ürünümün yanında orjinal kılıf da veriyorum.Kılıf özeldir ve lastiklidir.Çok kullanışlıdır.20 TL ye almıştım...
Ürünün yanında oyun,program CD si vereceğim.Benim 2 ayda topladığım herşeyi size CD içinde yollayacağım...
Yanında vereceğim aksesuarları ise:
Orjinal usb kablosu
Kulaklığı. Kulaklığı sonradan aldım. 45 Tl ye aldım çok özellikli ve kaliteli bir kulaklıktır.
Kılıfı
-Orjinal 1 GB Samsung hafıza kartı
-Orjinal bataryası
Cihazımı bu kadar düşük fiyata satmamın nedeni ise paraya ihtiyacımın olmasıdır.
Pazarlık yoktur !!
Resimler için :
Cihazım Wi-Fi 'li 3G 'li Navigasyon'lu kapasitif ultra hassas ekranlı Samsung Monte'dir.
Genel olarak temizdir. Zaten fotolarda herşey belli oluyor.
Kutusu kayıptır. Bulabilirsem yollarım ama yok olarak kabul edin. kutusu dışında aksesuarları vardır.
Garantisi vardır ama ne kadar oldugunu bilmiyorum.
Sıfırına 480-500 TL vermeye gerek yok.Burda bu cihaz 250 TL.
Ürünün en önemli özelliklerinden bazıları :
Üründe kapasitif dokunmatik ekran vardır yani Iphone ekranı.Diğer dokunmatik ekranlardan farklıdır ( Samsung Star , Nokia 5800 vb. ).Bu fark nedir ? diyeceksiniz..Bu telefondaki ekran sadece parmağı algılar.Böylece çok hassastır.
GPS ( Navigasyon ) vardır. Google Maps 3.0.2 yüklüdür ve navigasyon yapabilirsiniz...
Ürünün rengi çok az bulunan siyah-beyaz renktir.Çok şık durmaktadır...
Arkadaşlar ürünümün yanında orjinal kılıf da veriyorum.Kılıf özeldir ve lastiklidir.Çok kullanışlıdır.20 TL ye almıştım...
Ürünün yanında oyun,program CD si vereceğim.Benim 2 ayda topladığım herşeyi size CD içinde yollayacağım...
Yanında vereceğim aksesuarları ise:
Orjinal usb kablosu
Kulaklığı. Kulaklığı sonradan aldım. 45 Tl ye aldım çok özellikli ve kaliteli bir kulaklıktır.
Kılıfı
-Orjinal 1 GB Samsung hafıza kartı
-Orjinal bataryası
Cihazımı bu kadar düşük fiyata satmamın nedeni ise paraya ihtiyacımın olmasıdır.
Pazarlık yoktur !!
Resimler için :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız