Samsung modelleri icin pc baglantı ayarları ( resimli anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

esraa-nur

Üye
bIşe SORACAm sgh-s5230'um var onun ip adresini nasıl değiştirebilirim acaba..:S..???
 


oytunozan

Üye
tşekkrler
 
darknss

darknss

Üye
Sgh-i550 kullanıyorum pc studio 7 ile bilgisayardan internet ağı kuramıyorum. Bağlantı hatası veriyor.. bunun için gerekli internet ayarlarını anlatırmısn
 
Silinen Üye 1929612

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
:hmmmçok sağol kardeşim inşallah busefer olur:hmmm
 

firenci

Üye
corby için çözüm lütfen
 

loveoura

Üye
benim telefon modelim samsung s3653 usb kablom ve linkteki programı indirmeme rağmen program telefonumu tanımıyor ne yapabilirim :hmmm
 

vedatca

Üye
ya bnm samsung d900i telefonum var.telefonumdaki videoları bilgisayara nasıl aktarabileceğimi bilmiyorum.usb kablosuyla deniyorum ama olmuyo.yardımcı olursanız sevinirim
ardeş modem falan kullanmana gerek yok bu iş için. tlefon hafıza kartını kart okuyucuya tak usb girişine tak. bul videolarını kopyalayıp bilgisayara aktar. kart okuyucun yoksa al bi tane 3 beş tl bişey.
 

aidata806

Üye
tşk.
 

manyah_

Üye
s 8003 için yardım pLs.. usb den tanıtamadım aygıtı bağLanamıyorum ....
 

aliyemli

Üye
m620 için tema indireceğim bi site war mı bilenler lütfen yazsın şimdiden teşekkürler
 

enginanka225

Üye
saolllllllllllllllllllll
 

02K4N

Üye
Teşekkürler...
 

gfb_samed

Üye
samsung jet s8000 aldım ve 1 gün sora telefon dondu ve kapandı şu uyar verdi: "Z3X TEAM"...telefonu hat ıcındeyken tekrar acıyorum bu uyarıyı verıyo donuyor.hatsızda ise ekran acılıyor orada duruyor.
Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme yapıcaktım. biliyorsunuz ki bunun ıcınde samsung pc studio bağlanmak gerekıyor. yukledım programı ama bu seferde o program "qualcomm cdma technologies msm " hata verdi yukle diyor yukleyemıyorum o uyarısı her neyse artık..
güncellemeye kadar her seyı yaptım boot file falan oprdakı her seyı yaptım bağlantıyı gormedıgı için download olmuyor.
GÜNCELLEME YAPTIM ÇUNKU ÇARESİ HEP BU DİYORLAR.GÜNCELLEMEK GEREKLIYMIŞ.EĞER SIKINTISI BAŞKAYDA LUTFEN YAZIN HANI YAPTIGIM TELEFONUMUN ACILMASI ICIN DOĞRU BİŞEY Mİ?
 

joygame

Üye
benim telefonum SAMSUNG S7220. Bu model içinde bir çözüm bileniniz var mı ?? Samgung PC Suite programı telefonumu görmüyor.bilen biri varsa lütfen yardım etsin. şimdiden tşkler..
 
15097

15097

Üye
konu hort :D
 

n-asil

Üye
bende chat335 var ne yapmam gerekir
 


Üst Alt