Samsung, Macbook ile benzer iki yeni notebook duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Macbook ile benzer iki yeni notebook duyurdu
Samsung, Apple'ın WWDC 2019 etkinliği öncesinde iki yeni notebook duyurusu yaptı. Notebook 7 ve Notebook 7 Force ismine sahip modeller Apple'ın Macbook modellerinden ilham almış görünüyor.



Macbook tasarımına sahip Notebook 7 serisi 13-inç ve 15-inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu ile satışa sunulacak. 15-inç modelde farklı olarak numarik klavye sağ tarafta yer alıyor.

Notebook 7'de Macbook Pro ile benzer olmayan iki USB 3.0, USB-C, HDMI ve microSD girişleri bulunuyor. Bu durumda harici monitör veya farklı aksesuar bağlamak için ekstra bir dönüştürücüye ihtiyacınız olmayacak.

26 Temmuz'da sadece Amerika'da Amazon ve Samsung'un online mağazasında 999.99$ başlangıç fiyatı ile satışa sunacağı iki modelde 8. Nesil Intel işlemci, 8GB RAM, 1080p ekran ve parmak izi okuyucuya (klavyede görülen mavi tuş) sahip. 15-inçlik model isteğe göre Nvidia'nın GeForce MX250 ekran kartı ve SSD seçenekleri ile özelleştirilebilir.

Samsung ayrıca Notebook 7 Force isminde 15-inçlik bir notebook daha duyurdu. Notebook 7 ile benzerlik taşıyan model farklı olarak sadece siyah renk ile sunuluyor.



Notebook 7 Force modeli Nvidia'nın GeForce GTX 1650 ekran kartı, 16GB RAM, ethernet girişi ve depolama genişletme için iki girişe sahip. Bu model ise 1,499$ fiyat üzerinden satışa sunulacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare. ve rear2011


rear2011

rear2011

Üye
Bilgi İçin teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: ANIL
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Samsung'un Notebook'ları bugüne kadar hiç tutmadı. ama, bakalım bu nasıl olacak :hmmm
 
aaaaaylmz

aaaaaylmz

Üye
Kopyacı samsung
 


Üst Alt